Opret eller skift et spiller-id

I nogle spil i Google Play Spil kan du logge ind og spille med et spiller-id. Et spiller-id er et unikt brugernavn, der er knyttet til din Google-konto.

Når du logger ind i et spil med dit spiller-id, kan du:

• Være med på ranglisterne
  • Optjene præstationer
  • Automatisk gemme dit spil
  • Spille spil på forskellige Android-telefoner eller -tablets
  • Spille med flere spillere i spil på mobilenheder, tablets og i Android TV

Hvis et spil har en loginknap til Play Spil, kan du bruge dit spiller-id til det spil.

Opret eller rediger et spiller-id

På en Android-telefon eller -tablet

Når du logger ind i et spil på Play Spil eller i selve appen Play Spil, bliver du bedt om at oprette et spiller-id:

1. Tryk på Næste, når du ser meddelelsen.
  2. Du får vist et standardspiller-id og et profilbillede.
    • Du kan ændre spiller-id'et ved at skrive hen over det.
    • Du kan ændre billedet ved at trykke på Rediger Rediger.
  3. Vælg de indstillinger, du vil beholde.
  4. Tryk på Opret.

I Android TV

Du bliver bedt om at oprette et spiller-id, når du logger ind i Android TV.

1. Du får vist et standardprofilbillede. Vælg et andet billede for at skifte billede.
  2. Vælg Næste.
  3. Skriv hen over standardspiller-id'et, og vælg derefter Næste.
  4. Bekræft dine indstillinger.
  5. Klik på Udfør.

Se, hvordan du ændrer dine indstillinger.

Tjek, hvilken konto du bruger

På en Android-telefon eller -tablet

1. Åbn Play Spil Play Spil på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Profil nederst på siden.
  3. Under dit spiller-id kan du se, hvilken konto du bruger.

I Android TV

1. Gå til hovedmenuen Indstillinger på din enhed.
  2. Vælg din konto under "Personlig".
  3. Vælg Fjern konto for at skifte konto.
  4. Følg vejledningen for at tilføje en anden konto. Se, hvordan du skifter konto i Android TV.

Bemærk! Se, hvordan du rapporterer upassende spiller-id'er.