Hitta kostnadsfritt innehåll och förhandsgranska betalinnehåll

Du kan hitta appar och innehåll som är gratis överallt på Google Play, och du kan förhandsgranska en del innehåll som kostar pengar.

Obs! Alla konton måste ha en betalningsmetod. Eftersom det räknas som en transaktion att ladda ned kostnadsfritt innehåll (trots att priset är 0,00 USD) kanske du uppmanas att lägga till ett kreditkort eller betalkort om du inte redan har ett i ditt konto. Du behöver inte betala något för att du laddar ned kostnadsfritt innehåll.

Appar och spel till Android

Kostnadsfria appar och spel

När du använder appen Google Play Butik

1. Öppna appen Google Play Butik Google Play på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Spel följt av Topplistor följt av Bästa gratis.

På datorn

1. Öppna sidan med de populäraste gratisapparna för Android på datorn.
  2. Sök efter och installera appar.
Förhandsgranska appar och spel

Alla appar och spel för Android som kostar pengar har en två timmars provperiod. Under de två första timmarna efter att du har köpt en app eller ett spel kan du lämna tillbaka appen eller spelet och få tillbaka hela beloppet. Du kan inte lämna tillbaka samma app eller spel mer än en gång.

Instruktioner finns under returnera betalda appar och .

Förhandsgranska prenumerationer i appar

I vissa Android-appar kan du välja att köpa en prenumeration. En prenumeration innebär att du betalar en återkommande avgift i stället för ett engångspris för innehållet i appen. Vissa Android-appar med prenumerationer har en provperiod. Tänk på det här:

• Provprenumerationer på Android-appar varar minst i sju dagar.
  • Du ser om en app har en provperiod och hur lång tid det är kvar innan ditt köp genomförs.
  • Om du avslutar prenumerationen i appen innan provperioden tar slut behöver du inte betala något.
  • Om du inte avslutar prenumerationen får du betala för prenumerationen automatiskt när provperioden är slut.
  • Du kan bara använda en provperiod per Android-apprenumeration.

Musik

Gratis musik

Se efter om det finns några kampanjer på Google Play Musik.

I USA kan du dessutom strömma radiokanaler gratis med Google Play Musiks webbspelare eller appen Google Play Musik. Läs mer om gratis radio.

Förhandsgranska musik

Du kan förhandslyssna på låtar på Google Play hur många gånger du vill.

Böcker

Gratis böcker

Du kan läsa delar av böcker och böcker som är allmän egendom gratis på Google Play.

När du använder appen Google Play Butik

1. Öppna appen Google Play Butik Google Play på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Böcker.
  3. Svep till vänster och tryck på Bästa gratis.

På datorn

Öppna sidan med de populäraste gratisböckerna på datorn.
Bokutdrag och förhandsgranskningar

Många utgivare har gjort delar av sina böcker tillgängliga så att du kan läsa ett utdrag innan du köper boken.

När du använder appen Google Play Butik

1. Öppna appen Google Play Butik Google Play på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Böcker.
  3. Välj den bok som du vill läsa ett utdrag ur.
  4. Tryck på Gratisutdrag om alternativet finns.

När ett utdrag är slut kan du välja om du vill köpa hela boken.

På datorn

1. Öppna Google Play på datorn.
  2. Välj Böcker.
  3. Välj den bok som du vill läsa ett utdrag ur.
  4. Tryck på Gratisutdrag om alternativet visas.

När ett utdrag är slut kan du välja om du vill köpa hela boken.

Tidningskiosk

Kostnadsfria provperioder för tidskrifter.

Tidskrifter erbjuder kostnadsfria provperioder på minst 14 dagar. Du kan testa en tidskrift en gång.

Obs! Om du inte avslutar prenumerationen innan provperioden är slut debiteras din betalningsmetod automatiskt för prenumerationen. Läs mer om prenumerationer eller kontrollera digitala priser för dina tidningsprenumerationer.

Så här kommer du åt en gratis provperiod för en tidskrift:

När du använder appen Google Play Butik

1. Öppna appen Google Play Butik Google Play på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Tidningskiosk.
  3. Hitta en tidskrift som erbjuder en kostnadsfri provperiod som du vill testa.
  4. Välj Prenumerera.
  5. Följ anvisningarna på skärmen. Du får det senaste numret av tidskriften plus eventuella nya nummer som ges ut under provperioden.

På datorn

1. Öppna Google Play på datorn.
  2. Klicka på Tidningskiosk till vänster.
  3. Hitta en tidskrift som erbjuder en kostnadsfri provperiod som du vill testa.
  4. Välj Prenumerera.
  5. Följ anvisningarna på skärmen. Du får det senaste numret av tidskriften plus eventuella nya nummer som ges ut under provperioden.

Film och TV

Gratis filmer och tv-program

Filmer: Filmer är vanligtvis inte gratis. Öppna filmsektionen på Google Play och se om det finns några kampanjer.

TV shows: Go to Free TV episodes.

Förhandsgranska filmer och TV-program

Alla filmer har trailers så att du kan se lite av dem i förväg. När du hittar en film som intresserar dig kan du se trailern på filmens informationssida.