Google Play Kirjat ‑lahjan lähettäminen sähköpostilla

Joissain maissa voit antaa sähköpostilla lahjaksi Google Play Kirjojen sisältöä. Näitä kutsutaan digitaalisiksi lahjoiksi. Monissa maissa voit myös ostaa ja antaa fyysisiä Google Play ‑lahjakortteja.

Jos olet saanut lahjan, lue lisää lahjakortin tai tarjouskoodin lunastamisesta.

Kelpoisuus

Voit lähettää digitaalisen lahjan vain, jos sinä ja lahjan saaja olette rekisteröityneet Google Playhin samassa maassa. Tällä hetkellä muuta digitaalista sisältöä ei voi antaa lahjaksi tai lainata tililtä toiselle. Voit kuitenkin jakaa sovelluksia ja digitaalista sisältöä perheesi kanssa Google Play Koko perheen kirjaston avulla.

Google Play Kirjat ‑lahjat ovat käytettävissä seuraavissa maissa:

• Australia
  • Brasilia
  • Kanada
  • Ranska
  • Saksa
  • Meksiko
  • Espanja
  • Sveitsi
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat

Digitaalisten lahjojen ostaminen ja lähettäminen

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Etsi kirja, jonka haluat antaa lahjaksi.
  3. Valitse yläreunasta Lisää More ja sitten Lahja.
  4. Vie ostos loppuun seuraamalla näytön ohjeita. Vastaanottajalle lähetetään heti lahjakoodin sisältävä sähköposti ja sinulle lähetetään sähköpostin kopio.

Vinkkejä:

• Lahjan lähettäminen myöhemmin:
    1. Lähetä koodi itsellesi sähköpostilla.
    2. Lähetä sähköposti edelleen lahjan saajalle haluamanasi päivänä.
  • Jos lahjan saaja ei löydä viestiä, voit lähettää edelleen oman lahjasähköpostisi.
  • Jos vastaanottajalla on jo tämä tuote Google Play ‑kirjastossaan
    • pyytää hyvitystä ostoksestasi.
    • antaa lahjan jollekulle toiselle.

Siirrot ja hyvitykset

Sisältöä ei voi siirtää tilien välillä

Et voi siirtää sisältöä tilien välillä Google Playssa, vaikka olisit molempien tilien omistaja. Jos laitteellasi on useita tilejä, varmista, että kirjaudut sisään haluamallasi tilillä ennen ostoksen suorittamista loppuun.

Näitä Google Play ‐tuotteita ei voi hyvittää tai siirtää, ellei laki niin vaadi (esimerkiksi alaikäisten käyttäjätilit):

• Play-lahjakortit
  • Ennalta maksettu Play-saldo
    • Käteisellä ostettu saldo
  • Play-tarjoussaldo

Google Play ‐lahjakortteja ei voi käyttää perhetilin maksutapana tai alaikäisten käyttäjätileillä.

Jos olet ostanut sovelluksen väärällä tilillä, ota yhteyttä sovelluksen kehittäjään. Ostos voidaan ehkä hyvittää, jolloin voit ostaa sen uudelleen oikealla tilillä.

Vinkki: Google Play Koko perheen kirjaston avulla voit jakaa sovelluksia ja digitaalista sisältöä perheesi kanssa.

Sisällön jakaminen perheen kanssa
Google Play Koko perheen kirjaston avulla voit jakaa sovelluksia ja digitaalista sisältöä perheesi kanssa.
Digitaalisten lahjojen hyvittäminen

Hyvitysten ehdot

Huom. Tämä koskee vain Googlen kautta lahjaksi ostettua Google Play ‑saldoa ja Google Play Kirjoja. Jos ostit lahjan kolmannen osapuolen jälleenmyyjän kautta, ota hyvitysasioissa yhteyttä kyseiseen jälleenmyyjään.

Jos haluat palauttaa lahjasi, kerro lahjan antajalle ja pyydä häntä ottamaan yhteyttä Googleen. Huom.

• Voimme myöntää hyvityksen vain lahjan ostajalle.
  • Hyvitys voidaan myöntää vain lahjasta, jota ei ole käytetty.
  • Kun lahja on palautettu, sen koodi ei enää ole lunastettavissa.
  • Lahjaksi ostettu Google Play ‑saldo voidaan hyvittää vain kolmen kuukauden sisällä ostopäivästä.

Hyvityksen pyytäminen lahjasta

1. Avaa selain (kuten Chrome tai Safari) tietokoneella, tabletilla tai puhelimella.
  2. Kopioi osoite https://play.google.com/store/account ja liitä se selaimen osoitepalkkiin.
    • Osoite täytyy siis liittää selaimeen eikä Google Play Kauppa ‑sovellukseen. Google Play ‑sovellusten kautta ei voi pyytää hyvitystä lahjasta.
  3. Valitse yläreunasta Ostoshistoria. Valitse sitten palautettava tilaus. Valitse tilauksen oikealta puolelta Lisää Lisää.
    • Huom. Jos käytät puhelinta tai tablettia, joudut ehkä pyyhkäisemään oikealle, jotta valikkokuvake tulee näkyviin.
  4. Valitse Pyydä hyvitystä tai Ilmoita ongelmasta ja valitse sopiva vaihtoehto.
  5. Täytä lomake ja kerro, että haluat hyvityksen.
  6. Näet viestin "Kiitos, että kerroit asiasta". Saat myöhemmin hyvitysilmoituksen sähköpostilla.
Android Tietokone