Stuur Google Play Boeke-geskenke per e-pos

Jy kan in sommige lande geskenke van Google Play Boeke per e-pos stuur. Ons noem dit "digitale geskenke". In baie lande kan jy ook fisieke Google Play-geskenkbewyse koop en gee.

As jy 'n geskenk ontvang het, vind uit hoe om 'n geskenkbewys of promosiekode te gebruik.

Geskiktheid

Om 'n digitale geskenk te stuur, moet jou ontvanger in dieselfde land as jy vir Google Play geregistreer wees. Jy kan tans nie ander digitale inhoud as geskenke stuur of digitale inhoud aan 'n ander rekening leen nie. Jy kan egter met Google Play Gesinsbiblioteek programme en digitale inhoud met jou gesin deel.

Google Play Boeke-geskenke is in die volgende lande beskikbaar:

• Australië
  • Brasilië
  • Kanada
  • Frankryk
  • Duitsland
  • Meksiko
  • Spanje
  • Switserland
  • Verenigde Koninkryk
  • Verenigde State

Koop en stuur digitale geskenke

1. Maak die Google Play Winkel-program Google Play oop.
  2. Soek die boek wat jy as ’n geskenk wil gee.
  3. Tik aan die bokant op Meer More en dan Geskenk.
  4. Volg die instruksies op die skerm om die aankoop te voltooi. ’n E-pos met ’n geskenkkode word onmiddellik aan die ontvanger gestuur, en nog ’n kopie word aan jou gestuur.

Wenke:

• Stuur só die geskenk later:
    1. Stuur die geskenkkode per e-pos aan jouself.
    2. Stuur die e-pos aan na die ontvanger op die datum wat jy kies.
  • As jou ontvanger nie die e-pos met die geskenkkode kan kry nie, kan jy jou kopie van die geskenk-e-pos aanstuur.
  • As jou ontvanger reeds die boek in sy of haar Google Play-biblioteek het, kan jy:
    • 'n Terugbetaling versoek.
    • Die geskenk vir iemand anders gee.

Oordragte en terugbetalings

Inhoud kan nie tussen rekeninge oorgedra word nie

Dit is nie moontlik om inhoud tussen rekeninge op Google Play te deel of oor te dra nie, selfs al besit jy albei rekeninge. As jy veelvuldige rekeninge op jou toestel het, moet jy seker maak dat jy aanmeld by die rekening wat jy wil gebruik voordat jy jou aankoop voltooi.

Hierdie Google Play-produkte kan nie terugbetaal of oorgedra word nie, tensy dit deur wetgewing vereis word (byvoorbeeld minderjarige gebruikers se rekeninge):

• Play-geskenkbewyse
  • Voorafbetaalde Play-saldo
    • Kontantaanvullings
  • Play-promosiesaldo

Google Play-geskenkbewyse kwalifiseer nie om as ’n gesinsbetaalmetode of vir minderjarige gebruikers se rekeninge gebruik te word nie.

Kontak die appontwikkelaar as jy ’n app met die verkeerde rekening gekoop het. Hulle sal jou aankoop dalk kan terugbetaal sodat jy dit weer kan koop met die rekening wat jy wou gebruik het.

Wenk: Jy kan met Google Play Gesinsbiblioteek apps en digitale inhoud met jou gesin deel.

Deel inhoud met jou gesin
Jy kan met Google Play Gesinsbiblioteek programme en digitale inhoud met jou gesin deel.
Terugbetalings vir digitale geskenke

Beskikbaarheid van terugbetaling

Let wel: Dit is net van toepassing op geskenke van Google Play-krediet of Google Play Boeke wat deur Google gekoop is. As jou geskenk deur 'n derdeparty-kleinhandelaar gekoop is, kontak die kleinhandelaar vir inligting oor terugbetalings.

As jy jou geskenk wil teruggee, moet jy die koper laat weet sodat hy of sy ons kan kontak. Let wel:

• Ons kan die terugbetaling net uitreik aan die persoon wat die geskenk gekoop het.
  • Terugbetalings kan net uitgereik word vir geskenke wat nie gebruik is nie.
  • Die geskenkkode sal nie gebruik kan word nadat terugbetaling vir die geskenk uitgereik is nie.
  • Terugbetalings vir geskenke van Google Play-krediet is net vir 3 maande ná die aankoopdatum beskikbaar.

Versoek 'n geskenkterugbetaling

1. Maak 'n webblaaier (soos Chrome of Safari) op jou rekenaar, tablet of foon oop.
  2. Kopieer https://play.google.com/store/account en plak dit in die adresbalk van die webblaaier.
    • Maak seker dit is in 'n webblaaier en nie in die Google Play Winkel-program nie. Jy kan nie 'n terugbetaling vir geskenke in Google Play-programme versoek nie.
  3. Kies Aankoop-geskiedenis aan die bokant. Soek dan die bestelling wat jy wil teruggee. Klik Meer Meer regs van die bestelling.
    • Let wel: Op selfone en tablette moet jy dalk na regs swiep om die kieslysikoon te sien.
  4. Kies Versoek 'n terugbetaling of Gee 'n probleem aan en kies die opsie wat jou situasie beskryf.
  5. Voltooi die vorm en noem dat jy 'n terugbetaling wil hê.
  6. Jy sal 'n boodskap sien wat sê "dankie dat jy jou kwessies gedeel het". Jy sal later 'n e-pos oor jou terugbetaling ontvang.