Godkjente betalingsmåter på Google Play

Du kan kjøpe apper og digitalt innhold på Google Play ved hjelp av betalingsmåter fra Google-kontoen din. Hvis det er første gang du kjøper noe, legges betalingsmåten til i Google-kontoen din.

Oppdater betalingsinnstillinger og løs problemer

Finn betalingsmåter du kan bruke

Hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige, varierer fra land til land. Hvis landet ditt ikke står på listen, kan du rulle ned.

Kreditt

Du kan legge til disse kredittkortene i kontoen din:

• American Express
  • ELO-kredittkort
  • Mastercard
  • Visa

Tips: Hvilke korttyper som godtas via Google Play, kan variere. Det kan hende du ser midlertidige autorisasjoner i kontoen din når du bruker kreditt- eller debetkort.

For debetkort:

Når en bruker legger til et debet- eller kombinasjonskort i Google Wallet, blir det mulig å betale med debet. Kort må legges til via Google Wallet, og debetkort som legges til direkte på Google Play, fungerer ikke. Finn ut hvordan du legger til betalingsmåter i Google Wallet samt hvordan du oppdaterer betalingsmåter.

Google Play-saldo og Google Play-gavekort

Du kan bruke Google Play-saldoen din til å

• kjøpe apper og digitalt innhold på Google Play
  • betale for abonnementer på Google Play

Slik fyller du på Google Play-saldoen din

Finn ut mer om bruk av og restriksjoner for Google Play-saldoer.

PayPal

Du kan bruke PayPal til å kjøpe apper og digitalt innhold på Google Play.

Viktig: Hvis PayPal-sikkerhetsnøkkelen er på, må du legge til PayPal i Google Play-kontoen din i en nettleser på datamaskin eller mobil. Du kan ikke knytte den til i Play Butikk-appen. For å legge til PayPal, velg «Legg til en betalingsmåte» under betalingsmåtene dine i Google Play.Når du har lagt til PayPal, kan du bruke den for å kjøpe ting fra Play Butikk-appen og Play-nettbutikken.

PIX

Du kan bruke PIX til å kjøpe apper og digitalt innhold på Google Play.

Tips:

• Når du velger PIX som betalingsmåte, kan du få en betalingskode.
  • Du finner QR-koden som er den første delen av hele betalingskoden, og alternativet for å kopiere kodeknappen.
  • Du kan betale via ønsket bank med betalingskoden eller QR-koden. Sjekk at betalingsinstitusjonen din har registrert seg for PIX.
  • Betalingskoden utløper etter 4 dager. I denne perioden er den tilgjengelig for konsultasjon i kjøpsloggen din.
  • Når betalingen er gjennomført, kan det ta opptil ti minutter å behandle og før de kjøpte varene blir tilgjengelige.
  • For å bruke PIX må du oppdatere til Google Play til versjon 8.9 eller nyere.

Viktig: Hvis du vil fornye abonnementer automatisk på Google Play, kan du ikke bruke PIX som betalingsmåte. Du kan bruke PIX til engangskjøp.

PicPay
Du kan bruke PicPay til å kjøpe apper og digitalt innhold på Google Play.

Tips:
  • For å bruke tjenesten på Google Play må du ha en PicPay-konto.
  • For å bruke PicPay må du oppdatere Google Play til versjon 8.9 eller nyere.
  • Denne e-lommeboken har en minimumsverdi på BRL 1,00. Kjøp på under én brasiliansk real behandles ikke.
Mercado Pago
Du kan bruke Mercado Pago til å kjøpe apper og digitalt innhold på Google Play.

Tips:
  • For å bruke tjenesten på Google Play må du ha en Mercado Pago-konto.
  • For å bruke Mercado Pago må du oppdatere Google Play til versjon 8.9 eller nyere.
Betalingstyper som ikke støttes

Google Play kan ikke brukes sammen med

• elektroniske overføringer
  • bankoverføringer
  • Western Union
  • Money Gram
  • virtuelle kredittkort (VCC)
  • helsesparekonto (Health Savings Account, HSA)
  • kort for kollektivtransport
  • depositumsbaserte betalinger

Andre land

Hvis landet ditt ikke står på listen, er tilgjengelige betalingsmåter oppført nedenfor:

Kreditt- eller debetkort

Du kan legge til følgende kreditt-/debetkort i kontoen din:

• American Express
  • Discover
  • Mastercard
  • Visa
  • Visa Electron

Merk: Hvilke korttyper som godtas via Google Play, varierer. Hvis kortet ditt ikke virker selv om du mener at det skal virke, må du kontakte banken eller kortutstederen din for å få hjelp. Det kan hende du ser midlertidige autorisasjoner i kontoen din når du bruker kreditt- eller debetkort.

Betalingstyper som ikke støttes

Google Play kan ikke brukes sammen med

• elektroniske overføringer
  • bankoverføringer
  • Western Union
  • Money Gram
  • virtuelle kredittkort (VCC)
  • helsesparekonto (Health Savings Account, HSA)
  • kort for kollektivtransport
  • depositumsbaserte betalinger