Geaccepteerde betaalmethoden op Google Play

Je kunt apps en digitale content kopen op Google Play met de betaalmethoden in je Google-account. Als dit je eerste aankoop is, wordt je betaalmethode aan je Google-account toegevoegd.

Betalingsinstellingen updaten en problemen oplossen

Betaalmethoden vinden die je kunt gebruiken

De beschikbare betaalmethoden verschillen per land. Scroll omlaag als jouw land niet wordt vermeld.

Vanaf 1 september 2022 wordt Ooredoo voor onbepaalde tijd opgeschort als betaalmethode op Google Play. Vanaf 6 september 2022 wordt Telenor voor onbepaalde tijd opgeschort als betaalmethode op Google Play. Als je Ooredoo of Telenor gebruikt voor facturering via je mobiele provider voor je Google Play-aankopen, update je je betaalmethode om onderbrekingen in bestaande abonnementen te voorkomen en content te kunnen blijven kopen op Google Play.

Andere landen

Als je land niet in de lijst staat, worden de beschikbare betaalmethoden hieronder vermeld:

Creditcards of betaalpassen

U kunt de volgende creditcards/betaalpassen aan uw account toevoegen:

• MasterCard
  • Visa
  • Visa Electron

Opmerking: De typen kaarten die worden geaccepteerd via Google Play, kunnen verschillen. Als uw kaart onverwachts niet werkt, neemt u contact op met uw bank of kaartuitgever voor ondersteuning. Er kunnen tijdelijke autorisaties in uw account worden weergegeven wanneer u een creditcard of betaalpas gebruikt.

Niet-ondersteunde betalingstypen

Google Play kan niet worden gebruikt met:

• Overboekingen
  • Bankoverschrijvingen
  • Western Union
  • Money Gram
  • Virtuele creditcards (VCC)
  • HSA-accounts (Health Savings Account)
  • OV-kaarten
  • Borgbetalingen