Geaccepteerde betaalmethoden op Google Play

Je kunt apps en digitale content kopen op Google Play met de betaalmethoden in je Google-account. Als dit je eerste aankoop is, wordt je betaalmethode aan je Google-account toegevoegd.

Betalingsinstellingen updaten en problemen oplossen

Betaalmethoden vinden die je kunt gebruiken

De beschikbare betaalmethoden verschillen per land. Scroll omlaag als jouw land niet wordt vermeld.

Creditcards

U kunt de volgende creditcards toevoegen aan uw account:

• American Express
  • ELO-creditcards
  • MasterCard
  • Visa

Opmerking: De typen kaarten die worden geaccepteerd via Google Play, kunnen verschillen. Er kunnen tijdelijke reserveringen in uw account worden weergegeven als u een creditcard of pinpas gebruikt.

Pinpassen:

Alle typen pinpassen (MasterCard, Visa, Elo, enzovoort) kunnen niet worden gebruikt voor Google Play-aankopen.

Google Play-saldo en Google Play-cadeaukaarten

U kunt uw Google Play-saldo gebruiken voor het volgende:

• Apps en digitale content kopen op Google Play.
  • Betalen voor abonnementen op Google Play.

Manieren om Google Play-saldo te krijgen

Meer informatie over gebruik van en beperkingen voor Google Play-saldo.

PicPay
Je kunt PicPay gebruiken om apps en digitale content te kopen op Google Play.

Tips:
  • Als je de service wilt gebruiken op Google Play, maak je een PicPay-account.
  • Voer een update uit naar versie 8.9 of hoger van Google Play om PicPay te gebruiken.
Mercado Pago
Je kunt Mercado Pago gebruiken om apps en digitale content te kopen op Google Play.

Tips:
  • Als je de service wilt gebruiken op Google Play, maak je een Mercado Pago-account.
  • Voer een update uit naar versie 8.9 of hoger van Google Play om Mercado Pago te gebruiken.
Niet-ondersteunde betalingstypen

Google Play kan niet worden gebruikt met:

• Overboekingen
  • Bankoverschrijvingen
  • Western Union
  • Money Gram
  • Virtuele creditcards (VCC)
  • HSA-accounts (Health Savings Account)
  • OV-kaarten
  • Borgbetalingen

Andere landen

Als je land niet in de lijst staat, worden de beschikbare betaalmethoden hieronder vermeld:

Creditcards of betaalpassen

Je kunt de volgende creditcards/pinpassen aan je account toevoegen:

• MasterCard
  • Visa
  • Visa Electron

Opmerking: De typen kaarten die worden geaccepteerd via Google Play, kunnen verschillen. Als je kaart onverwachts niet werkt, neem je contact op met je bank of kaartuitgever voor hulp. Er kunnen tijdelijke reserveringen in je account worden weergegeven als je een creditcard of pinpas gebruikt.

Niet-ondersteunde betalingstypen

Google Play kan niet worden gebruikt met:

• Overboekingen
  • Bankoverschrijvingen
  • Western Union
  • Money Gram
  • Virtuele creditcards (VCC)
  • HSA-accounts (Health Savings Account)
  • OV-kaarten
  • Borgbetalingen