Google Playssa hyväksytyt maksutavat

Voit ostaa sovelluksia ja digitaalista sisältöä Google Playsta Google-tilillesi lisätyillä maksutavoilla. Jos et ole tehnyt ostoksia aiemmin, valitsemasi maksutapa lisätään Google-tilillesi.

Maksuasetusten päivittäminen ja ongelmien korjaaminen

Käytettävissä olevat maksutavat

Käytettävissä olevat maksutavat vaihtelevat maittain. Jos maasi ei ole luettelossa, vieritä alas.

Credit

Voit lisätä tilillesi seuraavia credit-kortteja:

• American Express
  • ELO-credit-kortit
  • Mastercard
  • Visa

Vinkki: Google Playn hyväksymät korttityypit voivat vaihdella. Voit nähdä tilapäisiä valtuutuksia tililläsi, kun käytät credit- tai debit-korttia.

Debit-kortit:

Kun käyttäjä lisää Google Walletiin debit- tai yhdistelmäkortin, hän voi maksaa debit-kortilla. Kortit on lisättävä Google Walletin kautta. Suoraan Google Playhin lisätyt debit-kortit eivät toimi. Lue lisää maksutavan lisäämisestä Google Walletiin tai maksutapojen päivittämisestä.

Google Play ‑saldo ja Google Play ‑lahjakortit

Google Play ‑saldolla voit

• ostaa sovelluksia ja digitaalista sisältöä Google Playsta
  • maksaa tilauksia Google Playssa.

Voit saada Google Play ‑saldoa

Lue lisää Google Play ‑saldon käyttötavoista ja rajoituksista.

PayPal

Voit ostaa sovelluksia ja digitaalista sisältöä Google Playsta PayPalilla.

Tärkeää: Jos sinulla on käytössä PayPalin suojausavain, sinun on lisättävä PayPal Google Play ‑tilillesi tietokoneella tai mobiiliselaimella. Et voi linkittää sitä Play Kauppa ‐sovelluksessa. Lisää PayPal valitsemalla Google Playn maksutavoista Lisää maksutapa. Kun olet lisännyt PayPalin, voit maksaa sillä ostoksia Play Kauppa ‑sovelluksessa tai Playn verkkosivuilla.

PIX

Voit ostaa sovelluksia ja digitaalista sisältöä Google Playsta PIXillä.

Vinkkejä:

• Kun valitset maksutavaksi PIXin, voit saada maksukoodin.
  • Löydät QR-koodin, joka on koko maksukoodin alkuosa ja koodin kopiointipainike.
  • Voit maksaa valitsemassasi pankissa maksukoodilla tai QR-koodilla. Varmista, että maksulaitoksesi on liittynyt PIXiin.
  • Maksukoodi vanhenee neljän päivän kuluttua. Tänä aikana se on näkyvissä ostohistoriassasi.
  • Kun maksu on suoritettu, voi mennä 10 minuuttia, kunnes se on käsitelty ja ostetut tuotteet tulevat saataville.
  • Jos haluat käyttää PIXiä, päivitä Google Playn versioon 8.9 tai uudempaan.

Tärkeää: Jos haluat uusia tilauksia automaattisesti Google Playssa, et voi käyttää PIXiä maksutapana. Voit käyttää PIXiä kertaostoksiin.

PicPay
Voit ostaa sovelluksia ja digitaalista sisältöä Google Playsta PicPaylla.

Vinkkejä:
  • Jos haluat käyttää palvelua Google Playssa, luo PicPay-tili.
  • Jos haluat käyttää PicPayta, päivitä Google Playn versioon 8.9 tai uudempaan.
  • Tämän sähköisen lompakon arvo on vähintään 1,00 BRL tai 1,00 R$. Alle yhden Brasilian realin arvoisia ostoksia ei käsitellä.
Mercado Pago
Voit ostaa sovelluksia ja digitaalista sisältöä Google Playsta Mercado Pagolla.

Vinkkejä:
  • Jos haluat käyttää palvelua Google Playssa, luo Mercado Pago ‐tili.
  • Jos haluat käyttää Mercado Pagoa, päivitä Google Playn versioon 8.9 tai uudempaan.
Maksutavat, joita ei tueta

Google Play ei tue seuraavia:

• tilisiirrot
  • pankkisiirrot
  • Western Union
  • Money Gram
  • virtuaaliset luottokortit (VCC)
  • Health Savings Account ‑tili (HSA)
  • matkakortit
  • vakuusluonteiset maksut.

Muut maat

Jos maasi ei ole luettelossa, käytettävissä olevat maksutavat on kerrottu alla:

Credit- ja debit-kortit

Voit lisätä tilillesi seuraavia credit-/debit-kortteja:

• American Express
  • Discover
  • Mastercard
  • Visa
  • Visa Electron

Huom. Google Playn hyväksymät korttityypit voivat vaihdella. Jos kortti ei toimi silloin kun sen mielestäsi pitäisi, ota yhteyttä pankkiisi tai kortin myöntäjään. Voit nähdä tilapäisiä valtuutuksia tililläsi, kun käytät credit- tai debit-korttia.

Maksutavat, joita ei tueta

Google Play ei tue seuraavia:

• tilisiirrot
  • pankkisiirrot
  • Western Union
  • Money Gram
  • virtuaaliset luottokortit (VCC)
  • Health Savings Account ‑tili (HSA)
  • matkakortit
  • vakuusluonteiset maksut.