Accepterede betalingsmetoder i Google Play

Du kan købe apps og digitalt indhold i Google Play ved hjælp af betalingsmetoder på din Google-konto. Hvis det er første gang, du foretager et køb, føjes din betalingsmetode til din Google-konto.

Opdater betalingsindstillinger, og løs problemer

Find betalingsmetoder, du kan bruge

De tilgængelige betalingsmetoder varierer fra land til land. Hvis du ikke kan se dit land på listen, skal du rulle ned.

Kredit- eller debetkort

Du kan føje følgende kredit- eller debetkort til din konto:

• American Express
  • Mastercard
  • Visa
  • Visa Electron

Bemærk! De typer kort, der accepteres i Google Play, kan variere.Hvis dit kort ikke fungerer som forventet, skal du kontakte din bank eller kortudsteder for at få hjælp. Du ser muligvis midlertidige beløbsreservationer på din konto, når du bruger et kredit- eller debetkort.

Google Play-saldo og gavekort til Google Play

Du kan bruge din Google Play-saldo til at:

• Købe apps og digitalt indhold i Google Play.
  • Betale for abonnementer i Google Play.

Sådan fylder du din Google Play-saldo op

Få flere oplysninger om brug af og begrænsninger for Google Play-saldi.

Punge fra mobilselskaber

Du kan bruge din pung fra et mobilselskab til at købe apps, abonnementer og tjenester i Google Play. Du skal have et af disse mobilselskaber for at kunne bruge tjenesten:
  • Vodafone Cash
  • MTN Mobile Money
  • AirtelTigo Money
Betalingstyper, der ikke understøttes

Følgende betalingstyper kan ikke benyttes i Google Play:

• Bankoverførsler
  • Elektroniske pengeoverførsler
  • Western Union
  • Money Gram
  • Virtuelle kreditkort (VCC, Virtual Credit Cards)
  • Health Savings-konti (HSA, Health Savings Accounts)
  • Rejsekort
  • Betalingstyper med deponering

Andre lande

Hvis dit land ikke er på listen, kan du se de tilgængelige betalingsmetoder nedenfor:

Betalingskort

Du kan føje følgende betalingskort til din konto:

• American Express
  • Discover
  • Mastercard
  • Visa
  • Visa Electron

Bemærk! De typer kort, der accepteres i Google Play, kan variere. Hvis dit kort ikke fungerer som forventet, skal du kontakte din bank eller kortudsteder for at få hjælp. Du ser muligvis midlertidige beløbsreservationer på din konto, når du bruger et betalingskort.

Betalingstyper, der ikke understøttes

Følgende betalingstyper kan ikke benyttes i Google Play:

• Bankoverførsler
  • Elektroniske pengeoverførsler
  • Western Union
  • Money Gram
  • Virtuelle kreditkort (VCC, Virtual Credit Cards)
  • Health Savings-konti (HSA, Health Savings Accounts)
  • Rejsekort
  • Betalingstyper med deponering