Accepterede betalingsmetoder i Google Play

Du kan købe apps og digitalt indhold i Google Play ved hjælp af betalingsmetoder på din Google-konto. Hvis det er første gang, du foretager et køb, føjes din betalingsmetode til din Google-konto.

Opdater betalingsindstillinger, og løs problemer

Find betalingsmetoder, du kan bruge

De tilgængelige betalingsmetoder varierer fra land til land. Hvis du ikke kan se dit land på listen, skal du rulle ned.

Kreditkort

Du kan føje følgende kreditkort til din konto:

• American Express
  • ELO-kreditkort
  • Mastercard
  • Visa

Tip! De typer kort, der accepteres i Google Play, kan variere. Du ser muligvis midlertidige beløbsreservationer på din konto, når du bruger et betalingskort.

Om debetkort:

Når en bruger føjer et debetkort eller et kombineret kredit/debetkort til Google Wallet, kan brugeren benytte debetbetaling. Kort skal tilføjes via Google Wallet, og debetkort, der er tilføjet direkte i Google Play, kan ikke bruges. Se, hvordan du tilføjer en betalingsmetode i Google Wallet, eller hvordan du opdaterer betalingsmetoder.

Google Play-saldo og gavekort til Google Play

Du kan bruge din Google Play-saldo til at:

• Købe apps og digitalt indhold i Google Play.
  • Betale for abonnementer i Google Play.

Sådan fylder du din Google Play-saldo op

Få flere oplysninger om brug af og begrænsninger for Google Play-saldi.

PayPal

Du kan købe apps og digitalt indhold i Google Play via PayPal.

Vigtigt! Hvis du har aktiveret PayPal Security Key, skal du føje PayPal til din Google Play-konto via en webbrowser på din computer eller mobil. Du kan ikke tilknytte den ved hjælp af appen Play Butik. Hvis du vil tilføje PayPal, skal du vælge "Tilføj en betalingsmetode" under dine betalingsmetoder i Google Play. Når du har tilføjet PayPal, kan du bruge tjenesten til at købe varer i Play Butik-appen og Play Butik på nettet.

PIX

Du kan bruge PIX til at købe apps og digitalt indhold i Google Play.

Tips!

• Når du vælger PIX som betalingsmetode, giver den dig mulighed for at få en betalingskode.
  • Du kan finde QR-koden, som er den første del af hele betalingskoden, og knappen Kopiér kode.
  • Du kan betale i din foretrukne bank ved hjælp af betalingskoden eller QR-koden. Sørg for, at dit pengeinstitut er tilmeldt PIX.
  • Betalingskoden har en udløbsperiode på 4 dage. I denne periode kan du se den i din købshistorik, så du kan få vejledning.
  • Når betalingen er gennemført, kan der gå op til 10 minutter, før den er færdigbehandlet, og de købte varer er tilgængelige.
  • Hvis du vil bruge PIX, skal du opdatere til Google Play-version 8.9 eller nyere.

Vigtigt! Hvis du automatisk vil forny abonnementer i Google Play, kan du ikke bruge PIX som betalingsform. Du kan bruge PIX til engangskøb.

PicPay
Du kan bruge PicPay til at købe apps og digitalt indhold i Google Play.

Tip!
  • Hvis du vil bruge tjenesten i Google Play, skal du oprette en PicPay-konto.
  • Opdater Google Play til version 8.9 eller nyere for at bruge PicPay.
  • Denne elektroniske pung har en minimumværdi på 1,00 BRL. Køb for mindre end én BRL behandles ikke.
Mercado Pago
Du kan bruge Mercado Pago til at købe apps og digitalt indhold i Google Play.

Tip!
  • Hvis du vil bruge tjenesten i Google Play, skal du oprette en Mercado Pago-konto.
  • Opdater Google Play til version 8.9 eller nyere for at bruge Mercado Pago.
Betalingstyper, der ikke understøttes

Følgende betalingstyper kan ikke benyttes i Google Play:

• Bankoverførsler
  • Elektroniske pengeoverførsler
  • Western Union
  • Money Gram
  • Virtuelle kreditkort (VCC, Virtual Credit Cards)
  • Health Savings-konti (HSA, Health Savings Accounts)
  • Rejsekort
  • Betalingstyper med deponering

Andre lande

Hvis dit land ikke er på listen, kan du se de tilgængelige betalingsmetoder nedenfor:

Betalingskort

Du kan føje følgende betalingskort til din konto:

• American Express
  • Discover
  • Mastercard
  • Visa
  • Visa Electron

Bemærk! De typer kort, der accepteres i Google Play, kan variere. Hvis dit kort ikke fungerer som forventet, skal du kontakte din bank eller kortudsteder for at få hjælp. Du ser muligvis midlertidige beløbsreservationer på din konto, når du bruger et betalingskort.

Betalingstyper, der ikke understøttes

Følgende betalingstyper kan ikke benyttes i Google Play:

• Bankoverførsler
  • Elektroniske pengeoverførsler
  • Western Union
  • Money Gram
  • Virtuelle kreditkort (VCC, Virtual Credit Cards)
  • Health Savings-konti (HSA, Health Savings Accounts)
  • Rejsekort
  • Betalingstyper med deponering