Aanvaarde betaalmetodes op Google Play

Jy kan betaalmetodes in jou Google-rekening gebruik om programme en digitale inhoud in Google Play te koop. As dit die eerste keer is wat jy 'n aankoop doen, sal jou betaalmetode by jou Google-rekening gevoeg word.

Dateer betalinginstellings op en stel kwessies reg

Soek betaalmetodes wat jy kan gebruik

Beskikbare betaalmetodes verskil volgens land. Rollees af as jou land nie gelys word nie.

Krediet- en debietkaarte

Jy kan die volgende krediet- of debietkaarte by jou rekening voeg:

• American Express
  • Mastercard
  • Visa
  • Visa Electron

Let wel: Die soorte kaarte wat deur Google Play aanvaar word, kan verskil. As jou kaart nie werk wanneer jy dink dit moet nie, kan jy jou bank of kaartuitreiker vir hulp kontak. Jy sal dalk tydelike magtigings in jou rekening opmerk wanneer jy ’n krediet- of debietkaart gebruik.

Selfoonfakturering

Met sommige mobiele toestelle en diensplanne kan jy aankope op jou diensverskafferrekening plaas.

Deelnemende diensverskaffers in Litaue:

• Bite
  • Tele2
  • Telia

Wanneer jy iets koop, sal jy die heffing ná 15 minute op jou diensverskafferrekening sien.

Let wel: Jy sal dalk 'n SMS (teksboodskap) op jou foon sien wat begin met "DCB" of "DCB_Association" wanneer jy inteken op selfoonfakturering. Die boodskap word outomaties geskep en gestuur om intekening op selfoonfakturering vir jou Google Play-rekening te voltooi.

Foutsporing van selfoonfakturering

As jy nie 'n diensverskaffer-faktureringopsie sien nie, moet jy die volgende in gedagte hou:

• Selfoonfakturering is net beskikbaar as jy die Google Play Winkel-program gebruik. Dit is nie op die Google Play-webwerf op 'n rekenaar of mobiele blaaier beskikbaar nie.
  • Jou rekening by jou diensverskaffers moet goeie status hê.
  • As jy 'n toestel met twee SIM-kaarte gebruik, moet jy seker maak dat jy die regte SIM-kaart in gleuf 1 sit en gleuf 2 leeg los.
  • Selfoonfakturering is nie op toestelle met geaktiveerde kernregte beskikbaar nie.
  • Sommige mobielediensverskaffer kan nie gebruik word om vir intekeninge te betaal nie.

Bevestig by jou diensverskaffer dat:

• Jy nog nie jou diensverskaffer se maandelikse bestedingslimiet oorskry het nie.
  • Jou toestel en diensplan premiuminhoudaankope toelaat.
  • Jou toestel selfoonfakturering kan gebruik.

Gekanselleerde aankope

Aankope wat nie suksesvol deur jou diensverskaffer gemagtig word nie, word onmiddellik gekanselleer. Kontak jou mobielediensverskaffer vir hulp met onsuksesvolle selfoonfaktureringaankope.

Ongesteunde betaalmetodes

Google Play kan nie gebruik word saam met:

• Grootmaat-bankoorplasings
  • Bankoorplasings
  • Western Union
  • Money Gram
  • Virtuele kredietkaarte (VCC)
  • Gesondheidspaarrekening (HSA)
  • Kaarte vir publieke vervoer
  • Enige dokumentgedeponeerde tipe betaling

Ander lande

As jou land nie op die lys is nie, word beskikbare betaalmetodes hieronder gelys:

Krediet- of debietkaarte

Jy kan die volgende krediet- of debietkaarte by jou rekening voeg:

• American Express
  • Discover
  • Mastercard
  • Visa
  • Visa Electron

Let wel: Die soorte kaarte wat deur Google Play aanvaar word, kan verskil. Kontak jou bank of kaartuitreiker vir hulp as jou kaart nie werk wanneer jy dink dit behoort nie. Jy sal dalk tydelike magtigings in jou rekening opmerk wanneer jy ’n krediet- of debietkaart gebruik.

Ongesteunde betaalmetodes

Google Play kan nie gebruik word saam met:

• Grootmaat-bankoorplasings
  • Bankoorplasings
  • Western Union
  • Money Gram
  • Virtuele kredietkaarte (VCC)
  • Gesondheidspaarrekening (HSA)
  • Kaarte vir publieke vervoer
  • Enige dokumentgedeponeerde tipe betaling