Als voorzorgsmaatregel in het kader van COVID-19 werken we met een beperkt team van supportspecialisten. Bekijk de opties om contact op te nemen met een supportspecialist of raadpleeg het Helpcentrum

Geaccepteerde betaalmethoden op Google Play

Je kunt apps en digitale content kopen op Google Play met de betaalmethoden in je Google-account. Als dit je eerste aankoop is, wordt je betaalmethode aan je Google-account toegevoegd.

Betalingsinstellingen updaten en problemen oplossen

Betaalmethoden vinden die je kunt gebruiken

De beschikbare betaalmethoden verschillen per land. Scroll omlaag als jouw land niet wordt vermeld.

Creditcards of pinpassen

U kunt de volgende creditcards/betaalpassen aan uw account toevoegen:

• MasterCard
  • Visa
  • Visa Electron

Opmerking: De typen kaarten die worden geaccepteerd via Google Play, kunnen verschillen. Als uw kaart onverwachts niet werkt, neemt u contact op met uw bank of kaartuitgever voor ondersteuning. Er kunnen tijdelijke autorisaties in uw account worden weergegeven wanneer u een creditcard of betaalpas gebruikt.

PayPal

U kunt PayPal gebruiken om apps en digitale content te kopen op Google Play.

Belangrijk: Als u een PayPal-beveiligingssleutel heeft ingeschakeld, moet u PayPal via een computer of mobiele webbrowser aan uw Google Play-account toevoegen. U kunt deze niet linken via de Play Store-app. Als u PayPal wilt toevoegen, kopieert en plakt u play.google.com/store/account in de adresbalk van een webbrowser (zoals Chrome of Safari) en selecteert u 'Een nieuwe betaalmethode toevoegen'. Nadat u PayPal hebt toegevoegd, kunt u hiermee content kopen in de Play Store-app en de Play Web Store.

Andere landen

Als je land niet in de lijst staat, worden de beschikbare betaalmethoden hieronder vermeld:

Creditcards of betaalpassen

U kunt de volgende creditcards/betaalpassen aan uw account toevoegen:

• MasterCard
  • Visa
  • Visa Electron

Opmerking: De typen kaarten die worden geaccepteerd via Google Play, kunnen verschillen. Als uw kaart onverwachts niet werkt, neemt u contact op met uw bank of kaartuitgever voor ondersteuning. Er kunnen tijdelijke autorisaties in uw account worden weergegeven wanneer u een creditcard of betaalpas gebruikt.

Niet-ondersteunde betalingstypen

Google Play kan niet worden gebruikt met:

• Overboekingen
  • Bankoverschrijvingen
  • Western Union
  • Money Gram
  • Virtuele creditcards (VCC)
  • HSA-accounts (Health Savings Account)
  • OV-kaarten
  • Borgbetalingen