Een account aan uw apparaat toevoegen

U moet een Google-account aan uw apparaat toevoegen om items via de Google Play Store-app te downloaden en te kopen.

Uw account kan uw Gmail-adres zijn of een gebruikersnaam op een door Google gehost domein. U kunt meerdere Google-accounts aan uw apparaat toevoegen.

Google-account toevoegen

1. Open het menu Instellingen van uw apparaat.
  2. Tik onder 'Accounts' op Account toevoegen > Google Google.
  3. Volg de instructies om uw account toe te voegen.

Tip: Gebruik wachtwoordbeveiliging voor uw apparaat om onbedoelde of ongeautoriseerde aankopen te voorkomen.

Gerelateerde artikelen: hulp krijgen bij inloggen