Een account toevoegen om Google Play te gebruiken op uw apparaat

Als u Google Play wilt gebruiken op uw Android-apparaat, moet er een Google-account zijn gekoppeld aan uw apparaat. Daarnaast moet het account zijn gekoppeld aan een e-mailadres van Google (Gmail of een door Google gehost domein).

Voer deze stappen uit om een bestaand Google-account toe te voegen aan uw apparaat of om een nieuw Google-account te maken om toe te voegen aan uw apparaat.

1. Ga naar het hoofdmenu Instellingen op uw apparaat.
  2. Selecteer Account toevoegen bij 'Accounts'.
  3. Selecteer Google in de accountlijst.
  4. Kies of u een bestaand Google-account wilt toevoegen of een nieuw account wilt maken.
  5. Volg de instructies voor inloggen op uw apparaat om uw account toe te voegen.

Als u Android-apps en inhoud wilt kopen op Google Play, moet u ervoor zorgen dat u Google Wallet aan hetzelfde Google-account heeft gekoppeld.

Problemen oplossen