Een account aan uw apparaat toevoegen

U moet een Google-account aan uw apparaat toevoegen om items via de Google Play Store-app te downloaden en te kopen.

Uw account kan uw Gmail-adres zijn of een gebruikersnaam op een door Google gehost domein. U kunt meerdere Google-accounts aan uw apparaat toevoegen.

U kunt als volgt een Google-account aan uw apparaat toevoegen:

1. Open het hoofdmenu Instellingen op uw apparaat.
  2. Raak + Account toevoegen aan bij 'Accounts'.
  3. Selecteer 'Google' Google.
  4. Kies Bestaand (als u een bestaand account wilt toevoegen) of Nieuw (als u een nieuw account wilt maken).
  5. Volg de instructies om uw account toe te voegen.

Als u na het toevoegen van uw account items op Google Play wilt kopen, voegt u Google Wallet aan uw account toe door in te loggen op uw account via wallet.google.com.

Tip: gebruik wachtwoordbeveiliging voor uw account om onbedoelde of ongeautoriseerde aankopen te voorkomen.

Hulp krijgen bij inloggen