De Google Play Store-app vinden

U kunt uw favoriete muziek, films, boeken en Android-apps en -games vinden via de Google Play Store-app. De Play Store-app is vooraf geïnstalleerd op Android-apparaten die Google Play ondersteunen.

De Play Store-app openen

1. Ga naar het gedeelte 'Apps' op uw apparaat.
  2. Tik op het Play Store-pictogram Google Play.

Als u de Google Play Store-app niet kunt vinden of openen

Als de Google Play Store-app nog steeds niet wordt weergegeven, neemt u voor hulp contact op met uw mobiele provider of de fabrikant. Als de app niet op uw apparaat staat, is het niet mogelijk deze te downloaden.