De Google Play Store-app vinden

U kunt uw favoriete muziek, films, boeken en Android-apps en -games vinden via de Google Play Store-app.

De Google Play Store-app op Android-apparaten

De Google Play Store-app is vooraf geïnstalleerd op ondersteunde mobiele apparaten met Android OS versie 2.2 (Froyo) en hoger. Als u een ouder Android-apparaat heeft, gebruikt u de Android Market-app in plaats van de Google Play Store-app om te winkelen.

Als u wilt weten welke versie van het Android-besturingssysteem op uw apparaat is geïnstalleerd, gaat u naar Instellingen > Over de telefoon/Over de tablet en zoekt u naar Android-versie

De Google Play Store-app openen

Als u de Google Play Store-app wilt zoeken en openen, gaat u naar de App Launcher en raakt u het Play Store-pictogram Google Play Store aan.

De Google Play Store-app ontbreekt

Als u de Google Play Store-app niet ziet of als de app niet wordt geopend:

Als de Google Play Store-app nog steeds niet wordt weergegeven, neemt u voor hulp contact op met uw mobiele provider of de fabrikant. U kunt de Google Play Store-app helaas niet downloaden: u heeft 'm of u heeft 'm niet.