De Google Play Store-app vinden

U kunt apps, games en digitale content voor uw apparaten downloaden via de Google Play Store-app. De Play Store-app is vooraf geïnstalleerd op Android-apparaten die Google Play ondersteunen en kan worden gedownload op bepaalde Chromebooks.

De Play Store-app openen

1. Ga naar het gedeelte Apps op uw apparaat.
  2. Tik op de Play Store-app Play Store.
  3. De app wordt geopend. U kunt nu zoeken naar en browsen door content om te downloaden.

Problemen bij gebruik van de Play Store

Ik kan de Play Store-app niet vinden

Als u de app niet kunt vinden in de lijst met alle apps:

Als de Google Play Store-app nog steeds niet wordt weergegeven, neemt u voor hulp contact op met uw mobiele provider of de fabrikant.

De Play Store wordt niet geopend of er wordt geen content geladen
Als de Play Store niet wordt geopend of geladen of als deze vaak crasht, probeert u de stappen voor probleemoplossing in Play Store wordt niet geopend of geladen
Downloads uit de Play Store werken niet