Prenumerera med pågående behörighetskrav

Apputvecklaren avgör om du är kvalificerad för den här typen av abonnemang eller inte. Utvecklaren kan till exempel verifiera om din behörighet för en rabatterad studentprenumeration innan den förnyas genom att bekräfta att du fortfarande är inskriven på en behörig utbildningsinstitution. I vissa fall kan du behöva vidta åtgärder för att verifiera din behörighet med utvecklaren. Om din behörighet löper ut flyttas prenumerationen automatiskt över till den prenumeration som utvecklaren har angett vid nästa förnyelse. Det innebär att priset och förmånerna i din prenumeration kan ändras.

Du får ett e-postmeddelande från Google Play inför en sådan övergång så att du får information om din nya prenumeration och det nya priset. Du kan säga upp prenumerationen när som helst utan extra kostnad i Prenumerationer på Google Play. Läs mer om hur du säger upp en prenumeration på Google Play. Om du har frågor om behörighet, prenumerationsvillkor eller prenumerationsändringar kan du kontakta utvecklaren.