Abonner med løpende kvalifikasjonskrav

Apputvikleren bestemmer den opprinnelige og fortsatte kvalifiseringen din for denne typen abonnementer. Utvikleren kan for eksempel verifisere om du er kvalifisert for et rabattert studentabonnement før hver fornyelse, ved å sjekke at du fortsatt er registrert hos en kvalifisert utdanningsinstitusjon. I noen tilfeller må du iverksette tiltak for å bekrefte for utvikleren at du er kvalifisert. Hvis du ikke er kvalifisert lenger, blir abonnementet automatisk endret til abonnementet som er angitt av utvikleren, neste gang det fornyes. Dette betyr at abonnementets pris og fordeler kan bli endret.

Du får en e-post fra Google Play før en slik overgang med informasjon om det nye abonnementet og den nye prisen. Du kan si opp når som helst uten ekstra kostnader i Abonnementer-delen på Google Play. Se hvordan du sier opp abonnementer på Google Play. Hvis du har spørsmål om kvalifikasjonskrav, abonnementsvilkår eller abonnementsendringer, kan du kontakte utvikleren.