Filmen eller tv-programmet spelas inte upp eller ett felmeddelande visas

Om filmen eller tv-programmet buffrar, hackar eller inte spelas upp ordentligt kan dessa lösningar vara till hjälp för de flesta uppspelningsproblemen.

Om filmen eller tv-programmet inte spelas upp ordentligt spelar du upp filmen eller tv-programmet i en annan app eller på en annan enhet. Läs mer om var du kan titta på filmer och tv-program.

Åtgärda problem med filmer eller tv-program

1. Kontrollera att enheten har den senaste versionen av Google Play Filmer Play Filmer eller Google TV-appen .
  2. Stäng appen och öppna den igen.
  3. Starta om enheten.
  4. Testa att spela upp filmen eller tv-programmet igen när systemet har startats om.
Åtgärda problem med att streama filmer eller tv-program

Steg 1: Testa en annan internetanslutning

Byt internetanslutning och testa sedan att spela upp filmen eller tv-programmet igen.

• Om du är ansluten till ett mobilnätverk ansluter du till wifi.
  • Om du är ansluten till wifi ansluter du till ett mobilnätverk. Beroende på vilket slags dataabonnemang du har kan det tillkomma avgifter när du streamar eller laddar ned filmer eller tv-program.

Steg 2: Rensa appens cacheminne

1. Öppna appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Appar och aviseringar följt av Visa alla appar.
  3. Tryck på Google Play Filmer Play Filmer eller Google TV-appen .
  4. Tryck på Lagring och cacheminne följt av Rensa cacheminne.
  5. Testa att spela upp filmen eller tv-programmet igen.

Steg 3: Ladda ned filmen eller tv-programmet

1. Öppna Google Play Filmer Play Filmer eller Google TV-appen .
  2. Tryck på Bibliotek längst ned.
  3. Välj filmen eller tv-programmet.
  4. Tryck på Ladda ned Ladda ned.

Läs mer om hur du tittar på filmer och tv offline.

Åtgärda problem med nedladdade filmer eller tv-program
Obs! Du måste ha en internetanslutning för att kunna åtgärda en film eller ett tv-program som du har laddat ned.

Steg 1: Ta bort filmen eller tv-programmet från enheten

1. Öppna Google Play Filmer Play Filmer eller Google TV-appen .
  2. Tryck på Bibliotek.
  3. Tryck på bockmarkeringen Red check mark nere till höger på filmen eller tv-programmet som inte spelas upp ordentligt följt av Ta bort.

Steg 2: Rensa cacheminnet

1. Öppna appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Appar och aviseringar följt av Visa alla appar.
  3. Tryck på Google Play Filmer Play Filmer eller Google TV-appen .
  4. Tryck på Lagring och cacheminne följt av Rensa cacheminne.

Steg 3: Testa att ladda ned igen

1. Öppna Google Play Filmer Play Filmer eller Google TV-appen .
  2. Tryck på Bibliotek.
  3. Tryck på Ladda ned Ladda ned nere till höger på filmen eller tv-programmet du vill titta på.

Åtgärda problem med filmer eller tv-program som hakar upp sig

Snabbspola framåt ett par scener och se om filmen eller tv-programmet spelas upp normalt igen.

Åtgärda problem med filmer eller tv-program på tv:n

Obs! Om du har problem med en film eller ett tv-program på en Google TV-enhet följer du de här felsökningsanvisningarna.
Stänga appen och öppna den igen
  1. Tryck på hemknappen på fjärrkontrollen.
  2. Öppna Google Play Filmer Play Filmer igen.
  3. Testa att spela upp filmen eller tv-programmet igen.
Logga ut från appen och logga in igen
  1. Öppna Google Play Filmer Play Filmer.
  2. Välj Inställningar följt av Logga ut.
  3. Öppna inställningarna igen och välj Logga in.
    • Du kan behöva ange en kod.
  4. Testa att spela upp filmen eller tv-programmet igen.
Radera och installera om appen
  1. Välj Mina kanaler.
  2. Markera Google Play Filmer.
  3. Tryck på stjärnknappen följt av på fjärrkontrollen Ta bort.
  4. Installera appen från Channel Store.
  5. Testa att spela upp filmen eller tv-programmet igen.
Använda en trådbunden internetanslutning
  1. Anslut enheten till internet med en Ethernet-kabel.
  2. Ändra inställningarna så att kabelanslutning används i stället för Wi-Fi.
  3. Testa att spela upp filmen eller tv-programmet igen.
Fler felsökningsalternativ för Roku-enheter
  1. Öppna menyn Inställningar på Roku-enheten.
  2. Välj System update (Systemuppdatering).
  3. Om det finns en tillgänglig uppdatering följer du anvisningarna på skärmen och uppdaterar systemet.
  4. Testa att spela upp filmen eller tv-programmet igen.
Fler felsökningssteg för Android TV

Kontrollera internetanslutningen

1. Öppna Google Play Filmer Play Filmer.
  2. Välj Bekräfta nätverksinställningar följt av Wi-Fi.
    • Om du inte ser alternativet Bekräfta nätverksinställningar i appen: Öppna Inställningar på enheten. Välj Nätverk följt av Wi-Fi.
  3. Anslut genom att välja ett nätverk och följa anvisningarna på skärmen.
  4. Öppna appen och testa att spela upp filmen eller tv-programmet igen.

Kontrollera att systemet är uppdaterat

1. Välj Inställningar på enheten.
  2. Välj Om följt av Systemuppdateringar följt av Kontrollera nu.
  3. Om det finns en uppdatering installerar du den.
  4. Testa att spela upp filmen eller tv-programmet igen.

Skicka feedback

Du kan skicka feedback om problem med filmer och tv-program.

Begär återbetalning

Om filmen eller tv-programmet inte spelas upp som den ska kan du ha rätt till återbetalning. Läs mer om hur du begär återbetalning.