My fliek of program wil nie speel nie of wys 'n fout

As jou fliek of program buffer, haak of nie reg speel nie, kan hierdie foutsporingoplossings met die meeste terugspeelkwessies en foute help.

Speel jou fliek of program in 'n ander program of op 'n ander toestel as dit steeds nie reg speel nie. Vind uit waar jy jou flieks en programme kan kyk.

Los probleme met ’n fliek of program op

1. Maak seker jou toestel gebruik die jongste weergawe van Google Play Flieks en TV Play Flieks of Google TV-program .
  2. Maak die program toe en weer oop.
  3. Herbegin jou toestel.
  4. Speel jou fliek of program weer sodra die stelsel herbegin het.
Los probleme met die stroom van ’n fliek of program op

Stap 1: Probeer 'n ander internetverbinding

Verander jou internetverbinding en speel dan weer jou fliek of program.

• As jy aan jou mobiele netwerk gekoppel is: Koppel aan wi-fi.
  • As jy aan wi-fi gekoppel is: Koppel aan jou mobiele netwerk. Die stroom of aflaai van 'n fliek of program kan na gelang van jou dataplan tot bykomende dataheffings lei.

Stap 2: Vee die program se kas uit

1. Maak die Instellings-program op jou toestel oop.
  2. Tik op Programme en kennisgewings en dan Sien alle programme.
  3. Tik op Google Play Flieks en TV Play Flieks of Google TV-program .
  4. Tik op Berging en kas en dan Maak kas skoon.
  5. Speel jou fliek of program weer.

Stap 3: Laai jou fliek of program af

1. Maak Google Play Flieks en TV oop Play Flieks of Google TV-program .
  2. Tik onderaan op Biblioteek.
  3. Kies jou fliek of program.
  4. Tik op Laai af Laai af.

Vind uit hoe om flieks en TV vanlyn te kyk.

Los probleme op met ’n afgelaaide fliek of program
Belangrik: Jy het 'n internetverbinding nodig om 'n afgelaaide fliek of program reg te maak.

Stap 1: Verwyder die fliek of program van jou toestel af

1. Maak Google Play Flieks en TV oop Play Flieks of Google TV-program .
  2. Tik op Biblioteek.
  3. Tik onderaan die fliek of program wat nie reg speel nie op Regmerk Red check mark en dan Verwyder.

Stap 2: Maak jou kasgeheue skoon

1. Maak die Instellings-program op jou toestel oop.
  2. Tik op Programme en kennisgewings en dan Sien alle programme.
  3. Tik op Google Play Flieks en TV Play Flieks of Google TV-program .
  4. Tik op Berging en kas en dan Maak kas skoon.

Stap 3: Probeer weer om dit af te laai

1. Maak Google Play Flieks en TV oop Play Flieks of Google TV-program .
  2. Tik op Biblioteek.
  3. Tik onderaan die fliek of program wat jy wil kyk op Laai af Laai af.

Los probleme op wanneer jou fliek of program vashaak

Spoel op die fliek of program se tydlyn vorentoe na die volgende paar tonele om te sien of dit weer normaal speel.

Los probleme op met 'n fliek of program op jou TV

Belangrik: Volg hierdie foutsporingstappe as jy kwessies met 'n fliek of program op 'n Google TV-toestel ondervind.
Verlaat die program en maak dit weer oop
  1. Druk die tuisknoppie op jou afstandbeheerder.
  2. Maak Google Play Flieks en TV Play Flieks weer oop.
  3. Speel jou fliek of program weer.
Meld by die program af en meld dan weer aan
  1. Maak Google Play Flieks en TV Play Flieks oop.
  2. Kies Instellings en dan Meld af.
  3. Gaan terug na Instellings en kies Meld aan.
    • Jy sal dalk 'n kode moet invoer.
  4. Speel jou fliek of program weer.
Vee die program uit en herinstalleer dit
  1. Gaan na My Kanale.
  2. Merk Google Play Flieks en TV.
  3. Druk die sterknoppie en dan Verwyder op jou afstandbeheerder.
  4. Herinstalleer die program uit die Kanaalwinkel.
  5. Speel jou fliek of program weer.
Gebruik 'n bedrade internetverbinding
  1. Gebruik 'n ethernet-kabel om jou toestel aan die internet te koppel.
  2. Verander jou verbindinginstellings om 'n bedrade verbinding pleks van wi-fi te gebruik.
  3. Speel jou fliek of program weer.
Nog foutsporing vir Roku-toestelle
  1. Gaan na die Roku-toestel se Instellingskieslys.
  2. Kies Stelselopdatering.
  3. As 'n opdatering beskikbaar is, kan jy die instruksies op die skerm volg om die stelsel op te dateer.
  4. Speel jou fliek of program weer.
Nog foutsporingstappe vir Android TV

Gaan jou internetverbinding na

1. Maak Google Play Flieks en TV Play Flieks oop.
  2. Kies Verifieer jou netwerkinstellings en dan wi-fi.
    • As jy nie "Verifieer jou netwerkinstellings" in die program kry nie: Gaan na Instellings op jou toestel. Kies Netwerk en dan wi-fi.
  3. Kies 'n netwerk en volg die instruksies op die skerm om te koppel.
  4. Keer terug na die program en speel jou fliek en program weer.

Maak seker jou stelsel is op datum

1. Gaan na Instellings op jou toestel.
  2. Kies Meer oor en dan Stelselopdatering en dan Merk nou.
  3. Installeer 'n opdatering as dit beskikbaar is.
  4. Speel jou fliek of program weer.

Stuur terugvoer

Jy kan terugvoer indien oor kwessies wat jy met flieks en programme ondervind.

Versoek 'n terugbetaling

Jy kan dalk vir 'n terugbetaling kwalifiseer as jou fliek of program nie reg speel nie. Vind uit hoe om 'n terugbetaling te versoek.