Min film eller tv-serie kan ikke afspilles, eller der vises en fejl

Hvis din film eller tv-serie gemmes i bufferen, oplever forsinkelse eller ikke afspilles korrekt, kan disse løsningsforslag hjælpe med de fleste afspilningsproblemer og -fejl.

Hvis din film eller serie stadig ikke afspilles korrekt, kan du afspille den i en anden app eller på en anden enhed. Find ud af, hvor du kan se dine film og serier.

Løs problemer med en film eller tv-serie

1. Tjek, at Google TV-appen er opdateret til den nyeste version på din iPhone eller iPad.
  2. Luk Google TV-appen, og åbn den igen.
  3. Genstart din enhed.
  4. Når systemet er genstartet, kan du prøve at afspille din film eller tv-serie igen.
Løs problemer med at streame en film eller tv-serie

Trin 1: Prøv en anden internetforbindelse

Skift til en anden internetforbindelse, og afspil derefter filmen eller tv-serien igen.

• Hvis du har forbindelse til dit mobilnetværk: Opret forbindelse til Wi-Fi.
  • Hvis du har forbindelse til Wi-Fi: Opret forbindelse til dit mobilnetværk. Afhængigt af dit dataabonnement kan streaming eller download af en film eller tv-serie medføre yderligere gebyrer.

Trin 2: Download din film eller tv-serie

1. Åbn Google TV-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Samling.
  3. Tryk på Download Download ud for en film eller et afsnit af en tv-serie.

Få flere oplysninger om, hvordan du downloader film og tv-serier, så du kan se dem offline.

Løs problemer med en downloadet film eller tv-serie

Du skal have internetforbindelse for at følge denne vejledning. Inden du fortsætter, skal du sørge for, at du har forbindelse til Wi-Fi eller et mobilnetværk.

Trin 1: Fjern filmen eller tv-serien fra din enhed

1. Åbn Google TV-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Samling.
  3. Tryk på fluebenet Red check mark ud for den film eller tv-serie, du vil fjerne.

Trin 2: Ryd din cache

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Apps, Administrer apps eller Administration af apps.
  3. Tryk på Google TV .
  4. Tryk på Lagerplads og derefter Ryd cache.

Trin 3: Prøv at downloade igen

1. Åbn Google TV-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Find den film eller tv-serie, du vil se.
  3. Tryk på Download Download ud for filmen eller tv-serien.

Løs problemer, når din film eller tv-serie går sidder fast

Du kan bruge filmens eller tv-seriens tidslinje til at spole hurtigt frem til de næste par scener for at finde ud af, om indholdet afspilles normalt igen.

Løs problemer med en film eller tv-serie på dit fjernsyn

Vigtigt! Hvis du har problemer med en film eller tv-serie på en Google TV-enhed, kan du følge disse fejlfindingstrin.
Luk appen, og åbn den igen
  1. Tryk på knappen Hjem på din fjernbetjening.
  2. Åbn Google Play Film og TV Play Film igen.
  3. Afspil din film eller tv-serie igen.
Log ud af appen, og log ind igen
  1. Åbn Google Play Film og TV Play Film.
  2. Vælg Indstillinger og derefter Log ud.
  3. Gå tilbage til Indstillinger, og vælg Log ind.
    • Du skal muligvis angive en kode.
  4. Afspil din film eller tv-serie igen.
Slet og geninstaller appen
  1. Gå til Mine kanaler.
  2. Markér Google Play Film og TV.
  3. På din fjernbetjening skal du trykke på stjerneknappen og derefter Fjern.
  4. Geninstaller appen i Channel Store.
  5. Afspil din film eller tv-serie igen.
Brug en kabelforbundet internetforbindelse
  1. Brug et Ethernet-kabel til at oprette forbindelse til internettet på din enhed.
  2. Skift forbindelsesindstillingerne for at bruge en kabelforbindelse i stedet for Wi-Fi.
  3. Afspil din film eller tv-serie igen.
Mere fejlfinding til Roku-enheder
  1. Gå til menuen Indstillinger på din Roku-enhed.
  2. Vælg System update (Systemopdatering).
  3. Hvis der er en tilgængelig opdatering, skal du følge vejledningen på skærmen for at opdatere systemet.
  4. Afspil din film eller tv-serie igen.
Flere fejlfindingstrin til Android TV

Tjek din internetforbindelse

1. Åbn Google Play Film og TV Play Film.
  2. Vælg Bekræft dine netværksindstillinger og derefter Wi-Fi.
    • Hvis du ikke kan finde "Bekræft dine netværksindst." i appen: Gå til Indstillinger på din enhed. Vælg Netværk og derefter Wi-Fi.
  3. Vælg et netværk, og følg vejledningen på skærmen for at oprette forbindelse.
  4. Gå tilbage til appen, og afspil din film eller tv-serie igen.

Sørg for, at dit system er opdateret

1. Gå til Indstillinger på enheden.
  2. Vælg Om og derefter Systemopdatering og derefter Tjek nu.
  3. Hvis der er en tilgængelig opdatering, skal du installere den.
  4. Afspil din film eller tv-serie igen.

Send feedback

Du kan give feedback om de problemer, du oplever med film og tv-serier.

Anmod om refusion

Hvis din film eller tv-serie ikke afspilles korrekt, kan du være berettiget til en refusion. Se, hvordan du anmoder om refusion.