Min film eller tv-serie kan ikke afspilles, eller der vises en fejl

Hvis din film eller tv-serie gemmes i bufferen, oplever forsinkelse eller ikke afspilles korrekt, kan disse løsningsforslag hjælpe med de fleste afspilningsproblemer og -fejl.

Hvis din film eller serie stadig ikke afspilles korrekt, kan du afspille den i en anden app eller på en anden enhed. Find ud af, hvor du kan se dine film og serier.

Løs problemer med at se en film eller tv-serie

1. Sørg for, at din computer er opdateret.
  2. Luk webbrowseren Google Play Film og TV, og åbn den igen
  3. Genstart din enhed.
  4. Når systemet er genstartet, kan du prøve at afspille din film eller tv-serie igen.

Løs problemer med at gemme i buffer eller film eller tv-serier, der indlæses langsomt

Prøv at afspille din film eller tv-serie i Google Chrome. Hvis du ikke kan bruge Chrome eller stadig oplever problemer, kan du prøve at følge vejledningen nedenfor.

1. Opdater eller genstart din internetbrowser på din computer.
  2. Hvis du har en langsom internetforbindelse, kan du prøve at lukke andre browsere, faner og apps. Du kan også genstarte dit modem eller din router.
  3. Hvis du bruger en anden browser end Chrome, kan du prøve at vælge en lavere videoopløsning. Nederst til højre i videoafspilleren skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og derefter 360p eller Automatisk.

Ret fejlmeddelelse om blokering af tredjepartscookies

Du skal aktivere cookies i din browser.

1. Åbn Chrome på din computer, åbn Chrome Chrome
  2. Klik på Mere Mereog derefter Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. I sektionen "Sikkerhed og privatliv" skal du vælge Indstillinger for indhold​ og derefter Cookies.
  5. Vælg Tillad, at websites gemmer og læser cookiedata (anbefales).

Løs problemer, når din film eller tv-serie går sidder fast

Du kan bruge filmens eller tv-seriens tidslinje til at spole hurtigt frem til de næste par scener for at finde ud af, om indholdet afspilles normalt igen.

Løs problemer med en film eller tv-serie på dit fjernsyn

Vigtigt! Hvis du har problemer med en film eller tv-serie på en Google TV-enhed, kan du følge disse fejlfindingstrin.
Luk appen, og åbn den igen
  1. Tryk på knappen Hjem på din fjernbetjening.
  2. Åbn Google Play Film og TV Play Film igen.
  3. Afspil din film eller tv-serie igen.
Log ud af appen, og log ind igen
  1. Åbn Google Play Film og TV Play Film.
  2. Vælg Indstillinger og derefter Log ud.
  3. Gå tilbage til Indstillinger, og vælg Log ind.
    • Du skal muligvis angive en kode.
  4. Afspil din film eller tv-serie igen.
Slet og geninstaller appen
  1. Gå til Mine kanaler.
  2. Markér Google Play Film og TV.
  3. På din fjernbetjening skal du trykke på stjerneknappen og derefter Fjern.
  4. Geninstaller appen i Channel Store.
  5. Afspil din film eller tv-serie igen.
Brug en kabelforbundet internetforbindelse
  1. Brug et Ethernet-kabel til at oprette forbindelse til internettet på din enhed.
  2. Skift forbindelsesindstillingerne for at bruge en kabelforbindelse i stedet for Wi-Fi.
  3. Afspil din film eller tv-serie igen.
Mere fejlfinding til Roku-enheder
  1. Gå til menuen Indstillinger på din Roku-enhed.
  2. Vælg System update (Systemopdatering).
  3. Hvis der er en tilgængelig opdatering, skal du følge vejledningen på skærmen for at opdatere systemet.
  4. Afspil din film eller tv-serie igen.
Flere fejlfindingstrin til Android TV

Tjek din internetforbindelse

1. Åbn Google Play Film og TV Play Film.
  2. Vælg Bekræft dine netværksindstillinger og derefter Wi-Fi.
    • Hvis du ikke kan finde "Bekræft dine netværksindst." i appen: Gå til Indstillinger på din enhed. Vælg Netværk og derefter Wi-Fi.
  3. Vælg et netværk, og følg vejledningen på skærmen for at oprette forbindelse.
  4. Gå tilbage til appen, og afspil din film eller tv-serie igen.

Sørg for, at dit system er opdateret

1. Gå til Indstillinger på enheden.
  2. Vælg Om og derefter Systemopdatering og derefter Tjek nu.
  3. Hvis der er en tilgængelig opdatering, skal du installere den.
  4. Afspil din film eller tv-serie igen.

Send feedback

Du kan give feedback om de problemer, du oplever med film og tv-serier.

Anmod om refusion

Hvis din film eller tv-serie ikke afspilles korrekt, kan du være berettiget til en refusion. Se, hvordan du anmoder om refusion.