Inaktivera Windows Hypervisor Platform

Du måste aktivera Windows Hypervisor Platform om du vill spela mobilspel på din PC med Google Play Spel. Vissa andra emulatorer på datorn kanske inte fungerar när den här inställningen är på.

Inaktivera Windows Hypervisor Platform

Obs! De här stegen kan variera beroende på Windows-version.

1. Öppna kontrollpanelen på din PC.
  2. Välj Program följt av Program och funktioner.
  3. Välj Aktivera eller inaktivera Windows-funktioner.
  4. Utöka avsnitten för Hyper-V följt av Hyper-V Platform.
  5. Avmarkera Hyper-V Hypervisor.
    • På enheter med Windows 10 Home avmarkerar du Windows Hypervisor Platform.
  6. Starta om datorn.

Stöd för HAXM

HAXM stöds inte längre för nya installationer sedan 11 november 2022.

Under betatestningen och genom att titta på användarrapporter upptäckte vi att HAXM kan leda till sämre spelkvalitet och andra problem. Under de kommande månaderna fasar vi ut stödet för befintliga användare.