Slå av Windows Hypervisor Platform

Du må slå på Windows Hypervisor Platform for å kunne spille mobilspill på datamaskin med Google Play Spill. Det kan hende at enkelte andre emulatorer på datamaskinen ikke fungerer når denne innstillingen er på.

Slå av Windows Hypervisor Platform

Viktig: Denne fremgangsmåten kan variere avhengig av hvilken Windows-versjon du har.

1. Åpne kontrollpanelet på datamaskinen.
  2. Velg Programmer og så Programmer og funksjoner.
  3. Velg Slå Windows-funksjoner på eller av.
  4. Vis delene for Hyper-V og så Hyper-V Platform.
  5. Fjern merkingen for Hyper-V Hypervisor.
    • På Windows 10 Home-enheter fjerner du merkingen for Windows Hypervisor Platform.
  6. Start datamaskinen på nytt.

Støtte for HAXM

Fra og med 11. november 2022 støtter vi ikke lenger HAXM for nye installasjoner.

Via betaversjonen og brukerrapporter fant vi ut at hvis HAXM var på, ble blant annet spillkvaliteten dårligere. I løpet av de neste månedene kommer vi til å avvikle støtten for eksisterende brukere.