Näin voit laittaa Windows Hypervisor Platformin pois päältä

Jos haluat pelata mobiilipelejä PC:llä Google Play Pelien kautta, sinun on laitettava Windows Hypervisor Platform päälle. Jotkin tietokoneen emulaattorit eivät ehkä toimi, kun tämä asetus on päällä.

Näin voit laittaa Windows Hypervisor Platformin pois päältä

Tärkeää: Nämä vaiheet voivat vaihdella Windows-version mukaan.

1. Avaa ohjauspaneeli PC:llä.
  2. Valitse Ohjelmat ja sitten Ohjelmat ja ominaisuudet.
  3. Valitse Laita Windowsin ominaisuuksia päälle tai pois päältä.
  4. Laajenna Hyper-V ja sitten Hyper-V Platform ‑osiot.
  5. Poista valinta Hyper-V Hypervisor ‐kohdasta.
    • Poista Windows 10 Home ‐laitteilla valinta kohdasta Windows Hypervisor Platform.
  6. Käynnistä tietokone uudelleen.

HAXM-tuki

HAXM:ää ei enää tueta uusissa asennuksissa 11.11.2022 alkaen.

Beta- ja käyttäjäraporttien kautta olemme havainneet, että HAXM:n laittaminen päälle huononsi pelattavuutta ja aiheutti muita ongelmia. Lopetamme tulevina kuukausina tuen nykyisille käyttäjille.