Lei bøker fra Google Play

Du kan leie e-bøker og lydbøker fra Google Play.

Lei bøker

1. Åpne Google Play Bøker Play Bøker på Android-enheten din.
  2. Finn boken du vil leie.
  3. Trykk på Lei.
    • Du ser leieprisen for boken på Lei-knappen.
    • Hvis du ikke ser «Lei», er det ikke mulig å leie boken.
  4. Følg veiledningen for å betale.
Tips: Du finner den leide boken i biblioteket ditt.

Sjekk når leieperioden for en bok utløper

1. Åpne Google Play Bøker-appen Play Bøker på Android-enheten din.
  2. Nederst til høyre trykker du på Bibliotek.
  3. Gå til boken du har leid.
  4. Leieperioden vises på bokomslaget.

Løs problemer med leide bøker

1. Sørg for at du er logget på Google-kontoen du brukte da du leide boken.
  2. Sjekk at du har oppdatert til den nyeste versjonen av Google Play Bøker-appen.

Slik fungerer leiebøker

• Ikke alle bøker kan leies.
  • Du kan sjekke varigheten på leieperioden når du betaler.
  • Leieperioden starter med det samme kjøpet er gjennomført. Det gjelder selv om du ikke åpner boken med en gang.
  • Noen funksjoner, for eksempel utskrift, er ikke tilgjengelige for leide bøker.

Dette skjer når leieperioden er over

• Bøker vises fortsatt som «Utløpt» i biblioteket.
  • Du kan ikke bruke nedlastede versjoner av boken lenger.
  • Hvis du kjøper eller leier boken på nytt, er notatene og markeringene dine fortsatt tilgjengelige.