Kirjojen vuokraaminen Google Playsta

Voit vuokrata e-kirjoja ja äänikirjoja Google Playsta.

Kirjojen vuokraaminen

1. Avaa Google Play Kirjat Play Kirjat Android-laitteella.
  2. Etsi kirja, jonka haluat vuokrata.
  3. Valitse Vuokraa.
    • Vuokraa-painike näyttää kirjan vuokraushinnan.
    • Jos Vuokraa-vaihtoehtoa ei näy, kirja ei ole vuokrattavissa.
  4. Seuraa ohjeita kassalle.
Vinkki: Vuokraamasi kirja näkyy kirjastossasi.

Kirjan vuokra-ajan tarkistaminen

1. Avaa Google Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat Android-laitteella.
  2. Valitse oikeasta alakulmasta Kirjasto.
  3. Etsi vuokraamasi kirja.
  4. Vuokra-aika näkyy kirjan kannessa.

Vuokrauksiin liittyvät ongelmat

1. Varmista, että olet kirjautunut Google-tilille, jolla vuokrasit kirjan.
  2. Tarkista, että Google Play Kirjat ‑sovellus on päivitetty uusimpaan versioon.

Miten kirjavuokraus toimii

• Kaikkia kirjoja ei voi vuokrata.
  • Voit tarkistaa vuokra-ajan kassalla.
  • Vuokra-aikasi alkaa, kun teet ostoksen, vaikka et avaisi kirjaa heti.
  • Jotkin ominaisuudet, kuten tulostaminen, eivät ole käytettävissä vuokratuissa kirjoissa.

Mitä tapahtuu, kun vuokra-aika päättyy?

• Kirjat näkyvät edelleen kirjastossasi vanhentuneina.
  • Et voi enää käyttää kirjan ladattuja versioita.
  • Jos ostat tai vuokraat kirjan uudelleen, tehdyt muistiinpanot ja korostukset ovat edelleen käytettävissä.

Muita lähteitä