Huur boeke by Google Play

Jy kan e-boeke en oudioboeke by Google Play huur.

Huur boeke

1. Maak Google Play Boeke Play Boeke op jou Android-toestel oop.
  2. Kry die boek wat jy wil huur.
  3. Tik op Huur.
    • Die Huurknoppie wys die boek se huurprys.
    • As "Huur" nie verskyn nie, is die boek nie beskikbaar om te huur nie.
  4. Volg die porboodskappe om na die betaalpunt te gaan.
Wenk: Die boek wat jy gehuur het, verskyn in jou Biblioteek.

Gaan na wanneer ’n boek se huurtydperk verstryk

1. Maak die Google Play Boeke-program Play Boeke op jou Android-toestel oop.
  2. Tik links onder op Biblioteek.
  3. Gaan na die boek wat jy gehuur het.
  4. Die huurtydperk verskyn op die boek se omslag.

Los probleme met huuritems op

1. Maak seker jy is aangemeld by die Google-rekening wat jy gebruik het om die boek te huur.
  2. Maak seker dat jy die Google Play Boeke-program na die jongste weergawe opgedateer het.

Hoe boekhuuritems werk

• Nie alle boeke is beskikbaar om te huur nie.
  • Jy kan by die betaalpunt nagaan wat die tydsduur van ’n huuritem is.
  • Jou huurtydperk begin sodra jy jou aankoop gedoen het, selfs al het jy die boek nie dadelik oopgemaak nie.
  • Sommige kenmerke, soos drukwerk, is nie vir huurboeke beskikbaar nie.

Wat gebeur as ’n huurtydperk eindig

• Boeke verskyn steeds in jou biblioteek as "Verstryk".
  • Jy kan nie meer afgelaaide weergawes van die boek gebruik nie.
  • As jy ’n die boek weer koop of huur, is jou aantekeninge en kleurmerke steeds beskikbaar.

Verwante hulpbronne