Lei bøker fra Google Play

Du kan leie e-bøker og lydbøker fra Google Play.

Lei bøker

1. Gå til Google Play Bøker i en nettleser.
  2. Finn boken du vil leie.
  3. Klikk på Lei.
    • Du ser leieprisen for boken på Lei-knappen.
    • Hvis du ikke ser «Lei», er det ikke mulig å leie boken.
  4. Velg prisen, og følg veiledningen for å betale.
Tips: Du finner den leide boken i biblioteket ditt.

Sjekk når leieperioden for en bok utløper

1. Gå til Google Play Bøker-biblioteket ditt i en nettleser.
  2. Gå til boken du har leid.
  3. Leieperioden vises på bokomslaget.

Løs problemer med leide bøker

1. Sørg for at du er logget på Google-kontoen du brukte da du leide boken.
  2. Sjekk at du har oppdatert til den nyeste versjonen av Google Play Bøker-appen.

Slik fungerer leiebøker

• Ikke alle bøker kan leies.
  • Du kan sjekke varigheten på leieperioden når du betaler.
  • Leieperioden starter med det samme kjøpet er gjennomført. Det gjelder selv om du ikke åpner boken med en gang.
  • Noen funksjoner, for eksempel utskrift, er ikke tilgjengelige for leide bøker.

Dette skjer når leieperioden er over

• Bøker vises fortsatt som «Utløpt» i biblioteket.
  • Du kan ikke bruke nedlastede versjoner av boken lenger.
  • Hvis du kjøper eller leier boken på nytt, er notatene og markeringene dine fortsatt tilgjengelige.