Problemen met het laden van een boek oplossen

Gebruik deze pagina om problemen op te lossen als je boek:
  • niet wordt gedownload,
  • niet wordt geopend of
  • een pagina niet kan laden.
Als je een Google-account gebruikt dat door je werk of school wordt beheerd, worden boeken misschien niet geladen. Neem contact op met de technische medewerkers van je organisatie voor meer informatie.

Stap 1: Check je verbinding en updates

1. Zorg dat je Android-telefoon of -tablet verbinding heeft met wifi of je mobiele netwerk.
  2. Check of je Play Boeken-app naar de nieuwste versie is geüpdatet.

Stap 2: Verwijder het boek en download het opnieuw

1. Als je het e-boek of audioboek wilt verwijderen, tik je op de omslag op Meer Meer en dan Download verwijderen.
  2. Als je het e-boek of audioboek opnieuw wilt laden en openen, tik je op Meer Meer en dan Downloaden Downloaden.

Stap 3: Laad de Google Play Boeken-app opnieuw

1. Open de Google Play Boeken-app Play Boeken op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Als je de app opnieuw wilt laden, swipe je omlaag vanaf de bovenkant van de homepage.

Stap 4: Wis je app-gegevens

1. Open de Play Boeken-app Play Boeken
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik naast je naam op de pijl-omlaag Pijl-omlaag.
  4. Tik op Accounts op dit apparaat beheren en dan Verwijderen van dit apparaat en dan Verwijderen.
  5. Tik op Inloggen en dan Doorgaan. Volg de aanwijzingen om opnieuw in te loggen.

Meer hulp

Neem contact op met Google Play als je meer support nodig hebt.