Løs problemer med innlasting av bøker

Du kan bruke denne siden til å feilsøke hvis du
  • ikke kan laste ned boken
  • ikke kan åpne boken
  • ikke kan laste inn en side i boken
Hvis du bruker en Google-konto som administreres av jobben eller skolen, kan det hende at bøker ikke lastes inn. Kontakt den tekniske avdelingen i organisasjonen din for å få mer informasjon.

Feilsøk innlasting av bøker på datamaskiner

1. Sjekk at du har en sterk internettilkobling.
  2. Tøm bufferen i nettleseren og fjern informasjonskapslene.
  3. Prøv å åpne boken på en annen datamaskin.
    • Hvis boken åpnes på en annen datamaskin, bør du sjekke at nettleseren på den opprinnelige datamaskinen er oppdatert til den nyeste versjonen.
    • Hvis boken fortsatt ikke lastes inn, kan du gå til brukerstøtten for Google Play for å få mer hjelp.