Problemen met het laden van een boek oplossen

Gebruik deze pagina om problemen op te lossen als je boek:
  • niet wordt gedownload,
  • niet wordt geopend of
  • een pagina niet kan laden.
Als je een Google-account gebruikt dat door je werk of school wordt beheerd, worden boeken misschien niet geladen. Neem contact op met de technische medewerkers van je organisatie voor meer informatie.

Problemen met het laden van boeken op een computer oplossen

1. Zorg ervoor dat je een stabiele internetverbinding hebt.
  2. Wis het cachegeheugen van je browser en verwijder de cookies.
  3. Probeer het boek op een andere computer te openen.
    • Als het boek wel op een andere computer wordt geopend, check je of de browser op de oorspronkelijke computer naar de nieuwste versie is geüpdatet.
    • Als het boek nog steeds niet wordt geladen, ga je voor meer hulp naar Google Play-support.