Aanbiedingen gebruiken op Google Play

Het tabblad Aanbiedingen is een nieuwe bestemming in je Play Store-account waar je deals en aanbiedingen voor onder meer apps, games en films kunt vinden. Het tabblad is beschikbaar in de Google Play Store-app op mobiele Android-apparaten. Je hebt het volgende nodig om aanbiedingen te bekijken:

1. Je moet je in India, Indonesië of de Verenigde Staten bevinden.
  2. Je hebt een mobiel Android-apparaat dat werkt met Google Play. Meer informatie over ondersteunde apparaten
  3. Je hebt een Google Play-account dat niet wordt beheerd door een ouder, school of andere organisatie. Meer informatie over hoe je schakelt tussen accounts
  4. Je hebt een factuuradres dat overeenkomt met je Google Play-land. Meer informatie over hoe je het Google Play-land wijzigt.
Opmerking: Aanbiedingen en prijzen voor specifieke apps, games, films en boeken kunnen verschillen op basis van de locatie en andere deelnamevereisten.

Hoe aanbiedingen worden ingewisseld

Voor kortingen en beloningen in apps en games kun je op de aanbieding tikken voor meer informatie. Ga naar de app of game om de aanbieding in te wisselen. Voor kortingen om boeken, films en games te kopen kun je deze aanbiedingen rechtstreeks inwisselen op Google Play. De korting wordt rechtstreeks in je winkelwagen toegepast bij het betalen.