Ladda ned Android-appar och digitalt innehåll från Google Play Butik

Du kan installera appar, spel och digitalt innehåll från Google Play Butik på din enhet. Ibland kan du även använda snabbappar som inte behöver installeras. En del innehåll är gratis, en del måste du betala för.
Apparna är avsedda för Android- och Chromebook-enheter som stöds. Det går inte att använda dem på Windows- eller Mac-datorer.

Hitta och ladda ned appar eller digitalt innehåll

1. Öppna Google Play Butik Google Play på enheten eller besök Google Play Butik i en webbläsare.
  2. Sök eller bläddra för att hitta innehåll.
  3. Välj ett objekt.
  4. Välj Installera eller objektets pris.
  5. Slutför transaktionen och ladda ned innehållet genom att följa instruktionerna på skärmen.
    • Om du har gjort ett köp tidigare: Välj betalningsmetod med nedåtpilen Nedåtpil.
    • Om det är ditt första köp: Betalningsmetoden läggs till i Google-kontot.
Tips! Om du vill ändra vilket språk som visas på Google Play ändrar du språk i inställningarna för Google-kontot.

Hitta appar och innehåll

Hitta appar och spel

Appar och spel installeras på enheten. Läs mer om hur du hittar och öppnar appar.

Hitta musik, filmer och annat digitalt innehåll

Digitalt innehåll visas i någon av Google Play-apparna på enheten beroende på typen av innehåll.

Installera appar och innehåll på andra enheter

Appar och digitalt innehåll kopplas till ditt Google-konto, inte bara till enheten. Du behöver inte köpa apparna eller innehållet igen om du skaffar en ny enhet. Du kan använda apparna och innehållet på flera enheter.
Installera om appar på en ny enhet

Om du köper en ny enhet i stället för eller vid sidan av den gamla kan du installera om de appar som du har köpt på den.

Innehållet är länkat till ditt konto. Om du vill installera innehållet på nytt måste du använda samma konto på alla enheter.

Tips! Allt innehåll kanske inte är tillgängligt på alla enheter.
Det går inte att flytta innehåll mellan konton

Det går inte att flytta innehåll mellan konton i Google Play, inte ens mellan dina egna konton. Om du använder flera konton på enheten ser du till att du är inloggad på det konto som du vill använda innan du slutför köpet.

Om du har köpt en app med fel konto kontaktar du apputvecklaren. Du kan eventuellt få en återbetalning.