Installera eller köpa appar och digitalt innehåll

Du kan installera appar, spel och digitalt innehåll från Play Butik när du har internet- eller mobildataanslutning. En del innehåll är gratis medan annat kan köpas.

Beroende på vilken typ av innehåll du köper eller installerar visas det i Google Play Böcker, Google Play Spel, Google Play Tidningskiosk, Google Play TV och film eller appen Google Play Musik.

Köpa eller installera

1. Om du inte redan har gjort det lägger du till ett Google-konto på enheten.
  2. Öppna appen Google Play Butik Google Play Store eller besök Google Play på datorn.
  3. Markera en produkt.
  4. Tryck på Installera (för gratisprodukter) eller på produktens pris.
  5. Följ anvisningarna på skärmen.

Obs! Om det är ditt första köp blir du ombedd att skapa ett konto i Google Wallet.

Tänk på följande när du köper något på Google Play:

• Du kan ändra vilket språk som visas när du besöker Google Play på datorn genom att ändra inställningarna för ditt Google-konto.
  • Apparna är utformade att användas på utvalda Android-enheter och går inte att använda på datorn.
  • En del innehåll är kanske inte tillgängligt på alla enheter.
  • Om du köper eller hämtar spel på Android TV kräver vissa spel en handkontroll. De visas under Handkontroll i appen Play Butik.