Hämta Android-appar

Du kan hämta Android-appar och digitalt innehåll till din enhet med hjälp av Google Play Store appen Google Play Butik eller med datorn (play.google.com).

Eftersom det går att hämta innehåll på Google Play med hjälp av enhetens internetanslutning behöver du inte ansluta enheten till datorn. Förutsatt att du har en stabil Wi-Fi- eller mobildataanslutning (3G/4G) på enheten påbörjas hämtningen av apparna omedelbart.

Om det är första gången du köper något på Google Play kan det hända att du uppmanas att skapa ett Google Wallet-konto för att slutföra köpet.

När du använder appen Google Play Butik

Hämta Android-appar via appen Play Butik
  1. Öppna Google Play Store appen Google Play Butik.
  2. Välj en app som du vill hämta.
  3. Tryck på Installera eller på appens pris.
  4. Tryck på Godkänn när du har läst behörigheterna för appen.
    • Betalappar: Välj en betalningsmetod med hjälp av Down nedåtpilen och slutför sedan köpet.

När du använder datorn (play.google.com)

1. Besök Google Play på datorn.
  2. Klicka på en app som du vill hämta.
  3. Klicka på Installera eller på appens pris.
  4. Granska behörigheterna för appen, välj enhet från rullgardinsmenyn och klicka på Installera eller Fortsätt (för betalappar).
    • Betalappar: Välj en betalningsmetod i rullgardinsmenyn och slutför sedan köpet.

Du kan välja vilket språk som ska visas på Google Play på datorn genom att ändra språk i inställningarna på Google Konton.

Obs! Android-appar ska användas på Android-enheter som stöds och kan inte användas direkt på datorn Om du inte har Google Play Store appen Google Play Butik kontrollerar du om din enhet finns med på vår lista över enheter som stöds.