Hämta appar och digitalt innehåll från Google Play Butik

Du kan ladda ned appar, spel och digitalt innehåll från Google Play Butik till enheten. En del innehåll är gratis, en del måste du betala för.

Hitta och ladda ned appar eller digitalt innehåll

1. Öppna appen Google Play Butik Play Butik.
  2. Sök eller bläddra för att hitta innehåll.
  3. Markera en produkt.
  4. Tryck på Installera (för gratisprodukter) eller på produktens pris.
  5. Slutför transaktionen och ladda ned innehållet genom att följa instruktionerna på skärmen.

Du kan välja betalningsmetod för betalprodukter med nedåtpilen Nedåtpil. Om det är första gången du handlar läggs betalningsmetoden till i Google-kontot.

Du kan ändra vilket språk som visas när du besöker Google Play på datorn genom att ändra inställningarna för ditt Google-konto.

Obs! Apparna är avsedda för Android- och Chromebook-enheter som stöds. Det går inte att använda dem på Windows- eller Mac-datorer.

Hitta appar och innehåll du har lagt till

Hitta appar och spel

Appar och spel installeras på enheten. Du hittar dem där du har dina andra appar.

Hitta musik, filmer och annat digitalt innehåll

Digitalt innehåll visas i någon av Google Play-apparna på enheten. Leta i någon av följande appar, beroende på vilket innehåll du söker:

• Google Play Böcker Play Böcker.
  • Google Play Spel Play Spel.
  • Google Play TV och film Play Filmer.
  • Google Play Musik Play Musik.
  • Google Play Tidningskiosk Play Tidningskiosk.

Installera appar och innehåll på andra enheter

Appar och digitalt innehåll som du lägger till kopplas till Google-kontot, och inte bara till enheten som du har lagt till innehållet på. Det innebär att du inte behöver köpa det igen om du byter enhet och att du kan använda det på flera enheter.

Installera om appar på en ny enhet

Om du köper en ny enhet i stället för eller vid sidan av den gamla kan du installera om de appar som du har köpt på den

Innehållet är länkat till Google-kontot. Det betyder att du måste använda samma Google-konto på alla enheter som du vill installera innehållet på.

Obs! Allt innehåll kanske inte är tillgängligt på alla enheter.

Det går inte att flytta innehåll mellan konton

Det går inte att flytta innehåll mellan konton i Google Play, inte ens mellan dina egna konton. Om du har flera konton på enheten ser du till att du är inloggad på det konto som du vill använda innan du slutför köpet.

Om du har köpt en app med fel konto kontaktar du apputvecklaren. Utvecklaren kan eventuellt göra en återbetalning så att du kan köpa appen igen med rätt konto.