Installera eller köpa appar och digitalt innehåll

Du kan installera appar, spel och digitalt innehåll från Play Butik när du har internet- eller mobildataanslutning. En del innehåll är gratis medan annat kan köpas.

Innehållet visas i appen Google Play Böcker, Google Play Spel, Google Play Tidningskiosk, Google Play TV och film eller Google Play Musik (beroende på vilken typ av innehåll du köpt och installerat).

Installera eller köpa

1. Om du inte redan har gjort det lägger du till ett Google-konto på enheten.
  2. Besök Google Play eller öppna appen Google Play Butik Google Play.
  3. Markera en produkt.
  4. Tryck på Installera (för gratisprodukter) eller på produktens pris.
  5. Följ anvisningarna på skärmen. Du kan välja eller redigera betalningsmetoden för betalprodukter med nedåtpilen Down. Om det är första gången du handlar läggs betalningsmetoden till i Google-kontot.

Tillgång till innehåll och språk

• Apparna är utformade att användas på utvalda Android-enheter och går inte att använda på datorn.
  • En del innehåll är kanske inte tillgängligt på alla enheter.
  • Om du köper eller laddar ned spel på Android TV kräver vissa spel en handkontroll. De kommer att visas under Handkontroll i appen Play Butik.
  • Du kan ändra vilket språk som visas när du besöker Google Play på datorn genom att ändra inställningarna för ditt Google-konto.