Last ned Android-apper og digitalt innhold i Google Play-butikken

Du kan installere apper, spill og digitalt innhold på enheten din fra Google Play-butikken. Noen ganger kan du også bruke instant-apper som ikke krever installering. Noe innhold er gratis, og noe innhold du må kjøpe.
Apper lages for bruk på støttede Android- og Chromebook-enheter og kan ikke brukes på Windows- eller Mac-datamaskiner.

Finn og last ned apper eller digitalt innhold

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på enheten din, eller gå til Google Play-butikken i en nettleser.
  2. Søk eller bla gjennom for å finne innhold.
  3. Velg varen du vil ha.
  4. Velg Installer eller prisen på varen.
  5. Følg veiledningen på skjermen for å fullføre transaksjonen og laste ned innholdet.
    • Hvis du har kjøpt noe før: Velg betalingsmåten din med nedoverpilen Nedoverpil.
    • Hvis dette er ditt første kjøp: Betalingsmåten legges til i Google-kontoen din.
Tips: For å endre visningsspråket i Google Play, endre språket i Google-kontoinnstillingene.

Finn appene dine og innholdet ditt

Finn apper og spill

Apper og spill er installert på enheten din. Finn ut hvordan du finner og åpner apper.

Finn musikk, filmer og annet digitalt innhold

Digitalt innhold vises i en av Google Play-appene på enheten din, basert på innholdstypen.

Installer apper og innhold på andre enheter

Apper og digitalt innhold er knyttet til Google-kontoen din – ikke til enheten du bruker. Du trenger ikke å kjøpe appene eller innholdet på nytt hvis du kjøper en ny enhet. Du kan benytte appene og innholdet på flere enheter.
Installer apper på nytt på en ny eller på en annen Android-enhet

Hvis du bytter ut enheten din eller kjøper en i tillegg, kan du reinstallere appene du har kjøpt.

Innholdet er knyttet til kontoen din. For å reinstallere innhold må du bruke den samme kontoen på alle enheter.

Tips: Det kan hende at ikke alt innhold er tilgjengelig på alle enheter.
Innhold kan ikke overføres mellom kontoer

Du kan ikke overføre innhold mellom kontoer på Google Play, selv om du eier begge kontoene. Hvis du har flere kontoer på enheten din, må du sørge for at du er logget på kontoen du vil bruke, før du fullfører kjøpet.

Hvis du har kjøpt en app med feil konto, kan du kontakte apputvikleren. Vedkommende kan refundere kjøpet ditt.