Android-sovellusten ja digitaalisen sisällön lataaminen Google Play Kaupasta

Voit asentaa sovelluksia, pelejä ja digitaalista sisältöä laitteeseen Google Play Kaupasta. Joskus voit myös käyttää pikasovelluksia, joita ei tarvitse asentaa. Osa sisällöstä on maksutonta ja osa maksullista.
Sovellukset on suunniteltu käytettäviksi tuetuilla Android ja Chromebook-laitteilla, eikä niitä voi käyttää Windows- tai Mac-tietokoneilla.

Sovellusten tai sisällön etsiminen ja lataaminen

1. Avaa laitteellasi Google Play Kauppa Google Play tai siirry selaimella Google Play Kauppaan.
  2. Hae tai selaa sisältöä.
  3. Valitse tuote.
  4. Valitse Asenna tai tuotteen hinta.
  5. Suorita ostoksesi loppuun näytöllä näkyvien ohjeiden mukaan ja lataa sisältö.
    • Jos olet ostanut aiemmin: Valitse alanuolella maksutapasi Alanuoli.
    • Jos ostat ensimmäisen kerran: Maksutapasi lisätään Google-tilillesi.
Vinkki: Jos haluat muuttaa Google Playn näyttökieltä, vaihda kieli Google-tilin asetuksista.

Sovellusten ja sisällön löytäminen

Sovellusten ja pelien löytäminen

Sovellukset ja pelit asennetaan laitteellesi. Lue lisää sovellusten löytämisestä ja avaamisesta.

Musiikin, elokuvien ja muun digitaalisen sisällön löytäminen

Digitaalinen sisältö ilmestyy yhdelle laitteesi Google Play ‑sovelluksista sen sisältötyypin mukaan.

Sovellusten ja sisällön lataaminen muilla laitteilla

Sovellukset ja sisältö on linkitetty Google-tiliisi, eikä vain laitteeseesi. Sinun ei tarvitse ostaa niitä uudelleen, jos hankit uuden laitteen. Voit käyttää niitä useammalla laitteella.
Sovellusten uudelleen asentaminen uudelle tai toiselle laitteelle

Jos hankit uuden tai toisen laitteen, voit asentaa kaikki ostamasi sovellukset uudelleen.

Sisältö on linkitetty tiliisi, joten jos haluat asentaa sisällön uudelleen, sinun on käytettävä samaa tiliä kaikilla laitteilla.

Vinkki: Osa sisällöstä ei ole saatavilla kaikilla laitteilla.
Sisältöä ei voi siirtää tilien välillä

Sisältöä ei voi siirtää toiselle tilille Google Playssa, vaikka omistaisit molemmat tilit. Jos laitteellasi on useampia tilejä, varmista ennen maksun viimeistelyä, että olet kirjautuneena tilille, jota haluat käyttää.

Jos ostit sovelluksen väärällä tilillä, ota yhteyttä sovelluksen kehittäjään. Kehittäjä voi ehkä hyvittää ostoksesi.