Som forebyggende helbredsforanstaltning for vores supportspecialister i forbindelse med COVID-19 har vi lavere bemanding end normalt. Se dine muligheder for at komme i kontakt med en supportspecialist, eller gå til Hjælp

Hent Android-apps og digitalt indhold i Google Play Butik

Du kan installere apps, spil og digitalt indhold på din enhed i Google Play Butik. Nogle gange kan du også bruge instant-apps, der ikke kræver installation. Noget indhold fås uden beregning, mens andet kræver betaling.

Apps er udviklet til brug sammen med understøttede Android- og Chromebook-enheder og kan ikke bruges på Windows- eller Mac-computere.

Find og download apps eller digitalt indhold

1. Åbn Google Play Butik Google Play, eller gå til Google Play Butik i en webbrowser på din enhed.
  2. Søg efter eller gennemse indhold.
  3. Vælg en vare.
  4. Vælg Installer eller varens pris.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at gennemføre transaktionen og hente indholdet.
    • Hvis du tidligere har foretaget et køb: Vælg din betalingsmetode ved at trykke på den nedadvendte pil Nedadvendt pil.
    • Hvis det er dit første køb: Din betalingsmetode føjes til din Google-konto.
Tip! Hvis du vil ændre visningssproget i Google Play, skal du ændre sproget i indstillingerne for din Google-konto.

Find dine apps og dit indhold

Find apps og spil

Apps og spil er installeret på din enhed. Se, hvordan du finder og åbner apps.

Find musik, film og andet digitalt indhold

Digitalt indhold vises i en Google Play-app på din enhed baseret på indholdstypen.

Installer apps og indhold på andre enheder

Apps og digitalt indhold er knyttet til din Google-konto, ikke kun din enhed. Du behøver ikke at købe dem igen, hvis du får en ny enhed. Du kan bruge dem på flere enheder.
Geninstaller apps på en ny eller en anden enhed

Hvis du får en ny eller en anden Android-enhed, kan du geninstallere alle de apps, du har købt.

Indholdet er knyttet til din konto, så du skal bruge den samme konto på alle enheder for at geninstallere indholdet.

Tip! Noget indhold er muligvis ikke tilgængeligt på alle enheder.
Indhold kan ikke overføres mellem konti

Du kan ikke overføre indhold mellem konti i Google Play, selvom du ejer begge konti. Hvis du har flere konti på din enhed, skal du sørge for, at du er logget ind på den konto, du vil bruge, før du foretager købet.

Hvis du har købt en app på den forkerte konto, kan du kontakte appudvikleren. De kan muligvis refundere dit køb.