Kjøp ting i Android-apper

Med enkelte apper kan du kjøpe ytterligere innhold eller tjenester i appen. Vi kaller dette «kjøp i app», og her er noen eksempler på dette:

• Et sverd som gir deg ekstra krefter i et spill.
  • En nøkkel som låser opp flere funksjoner i en gratisapp.
  • Virtuell valuta som kan brukes til kjøp.

Tips: For å forhindre uønskede eller utilsiktede kjøp, sjekk at passordbeskyttelse er slått på for enheten din.

Finn ut om det er mulig å kjøpe varer i en app

Før du laster ned en app, kan du sjekke om den tilbyr kjøp i appen. Slik gjør du det:

• I Google Play Butikk-appen er kjøp i appen ved prisen eller Installer-knappen.
  • play.google.com/store ser du «Tilbyr kjøp i appen» under navnet på appen.

Bruk kampanjekoder for kjøp i app

Du kan løse inn kampanjekoder for noen kjøp i apper ved å bruke Play Butikk-appen på en Android-enhet.

Slik løser du inn en kampanjekode for en vare i en app:

1. Finn kjøpet i appen du vil bruke kampanjekoden for.
  2. Gå til kassen.
  3. Trykk på nedoverpilen Nedoverpil ved betalingsmåten.
  4. Trykk på Løs inn.
  5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre kjøpet.

Problemer med kjøp i app

Hvis du har problemer med et kjøp i en app, kan du feilsøke problemet og få hjelp.