Ostosten tekeminen Android-sovellusten sisällä

Joissakin sovelluksissa voit ostaa lisäsisältöä tai ‑palveluita. Näitä sanotaan sovelluksen sisäisiksi ostoksiksi. Sovelluksen sisäisiä ostoksia ovat esimerkiksi

• miekka, joka antaa pelihahmolle lisävoimia
  • avain, joka avaa sovelluksen muita ominaisuuksia
  • virtuaalivaluutta, jota voidaan käyttää ostoksiin.

Vinkki: Jos haluat suojautua tahattomilta tai ei-toivotuilta sovelluksen sisäisiltä ostoksilta, varmista, että laitteesi salasanasuojaus on päällä.

Sovelluksen sisäisten ostosten tarkistaminen

Ennen sovelluksen lataamista voit tarkistaa, voiko siinä tehdä sovelluksen sisäisiä ostoksia:

• Google Play Kauppa ‑sovelluksessa sovelluksen sisäiset ostokset näkyvät Hinta-kohdan tai Asenna-painikkeen lähellä.
  • Osoitteessa play.google.com/store sovelluksen nimen alla lukee Tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia.

Sovelluksen sisäisen ostoksen lunastaminen tarjouskoodilla

Sovelluksen sisäisiä ostoksia on mahdollista lunastaa tarjouskoodeilla Play Kauppa ‑sovelluksessa Android-laitteella.

Näin lunastat tarjouskoodin, joka oikeuttaa sovelluksen sisäiseen tuotteeseen:

1. Etsi sovelluksen sisäinen ostos, jonka haluat lunastaa tarjouskoodilla.
  2. Aloita maksuprosessi.
  3. Kosketa maksutavan vierestä alanuolta Alanuoli.
  4. Valitse Lunasta.
  5. Suorita ostoksesi ruudulla näkyvien ohjeiden mukaan.

Sovellusten sisäisten ostosten ongelmat

Jos sovelluksen sisäisessä ostoksessa esiintyy ongelma, etsi vikaa ja pyydä apua.