Ostosten tekeminen Android-sovellusten sisällä

Joissakin sovelluksissa on mahdollista ostaa lisäsisältöä tai ‑palveluita. Tällaisia sovelluksen sisäisiä ostoksia voivat olla esimerkiksi seuraavat:

• miekka, joka antaa pelihahmolle lisävoimia
  • avain, joka avaa maksuttomassa sovelluksessa uusia ominaisuuksia
  • virtuaalivaluutta, jota voidaan käyttää ostoksiin.

Vinkki: Jos haluat suojautua tahattomilta tai ei-toivotuilta sovelluksen sisäisiltä ostoksilta, varmista, että salasanasuojaus on käytössä laitteellasi.

Sovelluksen sisäisten ostosten tarkistaminen

Ennen sovelluksen lataamista voit tarkistaa, onko siinä sovelluksen sisäisiä ostoksia:

• Play Kauppa ‑sovelluksessa hinnan tai Asenna-painikkeen lähellä lukee Sovell. sis. ostokset.
  • Osoitteessa play.google.com/store hinnan tai Asenna-painikkeen lähellä lukee Tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia.

Sovelluksen sisäisen ostoksen lunastaminen tarjouskoodilla

Sovelluksen sisäisiä ostoksia on mahdollista lunastaa tarjouskoodeilla Play Kauppa ‑sovelluksessa Android-laitteella.

Näin lunastat tarjouskoodin, joka oikeuttaa sovelluksen sisäiseen tuotteeseen:

1. Etsi sovelluksen sisäinen ostos, jonka haluat lunastaa tarjouskoodilla.
  2. Aloita maksuprosessi.
  3. Kosketa maksutavan vieressä alanuolta Alanuoli.
  4. Valitse Lunasta.
  5. Suorita ostoksesi ruudulla näkyvien ohjeiden mukaan.

Sovelluksen sisäisiin ostoksiin liittyvät ongelmat

Jos sovelluksen sisäisessä ostoksessa esiintyy ongelma, tee vianetsintä ja pyydä apua.