Dokumentet Fair Treatment of Financial Consumers

Denne artikel beskriver den kundesupportpraksis, som Google Payment Malaysia ("GPMY") har implementeret for at overholde politikdokumentet Fair Treatment of Financial Consumers, der blev udstedt af Bank Negara Malaysia ("BNM") den 6. november 2019, og som trådte i kraft i maj 2020.

For at beskytte vores kunders interesser og finansielle situation:

Vi bestræber os på at integrere fair dealing i vores institutions virksomhedskultur og kerneværdier

• Vi fastsætter minimumsstandarder for retfærdig forretningspraksis i alle forhandlinger med vores brugere. Dette omfatter beskyttelse af fortroligheden af vores kunders oplysninger
  • Vi tager kundernes feedback seriøst og giver vores ansatte øjeblikkelig konstruktiv feedback.

Vi bestræber os på, at vores kunder behandles under retfærdige vilkår

• Vi vil sikre, at vilkårene i vores kontrakter eller aftaler er retfærdige, gennemsigtige og kommunikerer klart og tydeligt til vores brugere.
  • Vi vil sikre, at vilkårene og betingelserne tydeligt beskriver de respektive rettigheder, forpligtelser og ansvar i et klart og tydeligt sprog.
  • Vi bestræber os på at give mindst enogtyve (21) dages varsel, før eventuelle ændringer af vilkårene og betingelserne/servicevilkårene træder i kraft.

Vi bestræber os på at sikre, at kunderne får klare, relevante og rettidige oplysninger om finansielle tjenester og produkter

• Vi giver brugerne af din Play-saldo relevante og rettidige oplysninger om Play-saldoen.
  • Vi refunderer saldoen på Play-saldokonti inden for 1 måned fra den dato, hvor anmodningen foretages, og uden yderligere omkostninger (med undtagelse af, hvad der er nødvendigt for at gennemføre refusionen), i tilfælde af at brugeren:
    • Beslutter at lukke sin konto
    • Ikke ønsker at bruge Play-saldoen
    • Er blevet debiteret forkert på grund af tekniske afvigelser.
  • Vi bestræber os på at sikre, at Play-saldobrugere får klare, relevante og rettidige oplysninger (herunder procedurer for håndtering af klager), så de kan træffe kvalificerede beslutninger før, under og efter kassesystemet. Du kan finde relevante oplysninger i artiklerne i Hjælp.
  • Vi har klare vilkår og betingelser ("Vilkår og betingelser") for brugere af Play-saldo, der er tilgængelige i Hjælp virksomhedens website, og det samme er vilkår og betingelser for refusioner.

Vi bestræber os på at sikre, at GPMYs medarbejdere, repræsentanter og agenter (samlet kaldet "GPMY-medarbejdere") udviser rimelig omhu, kompetence og påpasselighed, når de håndterer finansielle kunder

• Vi vil håndtere forhandlinger med finansielle kunder med integritet og vil ikke fremsætte falske eller overdrevne påstande.
  • Vores forpligtelse til Play-saldobrugere afspejler Googles forpligtelser over for brugerne som beskrevet i Googles adfærdskodeks.

Vi bestræber os på at sikre, at finansielle forbrugeres klager og påstande behandles på en hurtig, retfærdig og effektiv måde

• Vi bestræber os på at træffe rimelige foranstaltninger for at forstå problemet, undersøge klagen grundigt og forklare baggrunden for beslutningen, når vi besvarer den finansielle kunde.
  • Vi bestræber os på at sørge for sikker drift og beskyttelse af brugernes personlige oplysninger, pålidelige tjenester af høj kvalitet, gennemsigtighed i forhold til produkter og tjenester samt hurtige svar på forespørgsler, klager, refusion og tvister.
  • Når vi modtager en klage, vil vi forsøge at løse problemet. Hvis en kunde er utilfreds med det endelige resultat, informerer vi kunden om tilgængeligheden af Ombudsman for Financial Services.