Pelin sisäisten palkintojen ansaitseminen ja lunastaminen

Joissakin mobiilipeleissä voit ansaita pelinsisäisiä palkintoja katsomalla tiettyjä livestriimejä YouTubessa. Voit ansaita palkintoja katsomalla striimejä
  • YouTube-sovelluksessa
  • tietokoneella YouTube-verkkosivulla.
Tärkeää: Sinun on oltava kirjautuneena Google Play Pelit ‑tilillesi.

Pelipalkintojen ansaitseminen YouTubessa

1. Avaa YouTube-sovellus.
    • Jos et ole kirjautuneena, kirjaudu sisään Google-tilillä.
  2. Avaa palkintoa tarjoava YouTube-livestriimi tai ‑video.
  3. Valitse videon alta Palkinnot .
  4. Seuraa ohjeita ja luo tai yhdistä Google Play Pelit ‑tili.
  5. Jos haluat ansaita palkinnon, sinun on katsottava video.

Vinkki: Sinun on katsottava videota tietyn aikaa. Pelin kehittäjä päättää kyseisen ajan pituuden.

Pelin sisäisten palkintojen lunastaminen

Tärkeää: Sinulla on 30 päivää aikaa lunastaa pelissä oleva palkinto. Palkinto vanhenee 30 päivän jälkeen.

Näin lunastat palkinnon:

1. Avaa peli.
  2. Kirjaudu sisään Google Play Pelit ‑tilillä, jonka olet yhdistänyt YouTubeen.
  3. Lunasta palkinto pelin sisällä.

Pelipalkintojen ongelmien korjaaminen

Et saanut ansaitsemaasi palkintoa

Jos et saa vahvistussähköpostia, et ehkä ole ansainnut pelin sisäistä palkintoa. Jos tarvitset lisäohjeita, selvitä, miksi et ansainnut palkintoa katsottuasi videon

Jos olet saanut vahvistussähköpostin, mutta et pysty lunastamaan palkintoa, kokeile alla olevia ohjeita. Palkintojen saamisessa voi kulua muutama minuutti.

Vaihe 1: Sovellusten ongelmanratkaisu

• Päivitä sovellukset.
  • Kirjaudu ulos pelistä ja kirjaudu sitten takaisin sisään.
  • Pakota sovellus sulkeutumaan, ja käynnistä peli uudelleen.

Vaihe 2: Tarkista, onko tilisi yhdistetty

1. Avaa YouTube-sovellus.
  2. Valitse yläreunasta profiilikuvasi ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Yhdistetyt sovellukset.
  4. Napauta peliä.
    • Jos peli ilmoittaa "Ei yhdistetty": Yhdistä seuraamalla näytöllä olevia ohjeita.

Vaihe 3: Varmista, että olet kirjautunut oikealle tilille

1. Napauta profiilikuvaketta YouTube-sovelluksen yläreunasta.
    • Jos näet profiilisi, olet jo kirjautunut sisään.
    • Jos et näe, kirjaudu tilillesi.
  2. Varmista, että YouTubessa käyttämäsi tili on sama, jolla käytät Play Pelejä.
Et ansainnut palkintoa katsottuasi videon

Vaihe 1: Käynnistä peli uudelleen

Palkinnon saamisessa voi kestää jopa 30 minuuttia. Jos et saanut palkintoa 30 minuutin jälkeen, sulje peli ja avaa se uudelleen.

Vaihe 2: Varmista, että video on mukana palkintotarjouksessa

Etsi video YouTube-sovelluksesta.

• Jos näet Palkinnot-merkin , videon katselusta voi saada palkintoja.
  • Jos merkkiä ei ole, videon katselusta ei saa palkintoja tai palkintokampanja on päättynyt.

Vaihe 3: Tarkista, onko tilisi yhdistetty

1. Avaa YouTube-sovellus.
  2. Valitse yläreunasta profiilikuvasi ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Yhdistetyt sovellukset.
  4. Napauta peliä.
    • Jos peli ilmoittaa "Ei yhdistetty": Yhdistä seuraamalla näytöllä olevia ohjeita.

Vaihe 4: Varmista, että olet kirjautuneena oikealle tilille

1. Napauta profiilikuvaketta YouTube-sovelluksen yläreunasta.
    • Jos näet profiilisi, olet jo kirjautunut sisään.
    • Jos et näe, kirjaudu tilillesi.
  2. Varmista, että YouTubessa käyttämäsi tili on sama, jolla käytät Play Pelejä.

Vaihe 5: Jatka videon katselua pidempään

Kehittäjät päättävät, kuinka pitkään sinun on katsottava videota ansaitaksesi palkinnon. Jos olet katsonut videosta vain osan, voit ansaita palkinnon katsomalla videota pidempään.

Vaihe 6: Tarkista sähköpostiasetukset ja roskapostikansiot

• Tarkista, lähetettiinkö palkintosi vahvistussähköposti roskapostikansioosi.
  • Tarkista, oletko peruuttanut pelin sähköpostitilauksen.
Tiliä ei voi yhdistää
  1. Napauta profiilikuvaketta YouTube-sovelluksen yläreunasta.
    • Jos näet profiilisi, olet jo kirjautunut sisään.
    • Jos et näe, kirjaudu tilillesi.
  2. Varmista, että YouTubessa käyttämäsi tili on sama, jolla käytät Play Pelejä.

Lisäohjeita sovelluskehittäjiltä

Jos yllä olevista vaiheista ei ollut apua palkinnon saamisessa, ota yhteyttä sovelluksen kehittäjään.