Komma igång med appen Google TV

Du kan utforska dina rekommendationer och titta på filmer och serier från alla dina streamingtjänster i Google TV-appen .

Skaffa appen Google TV

1. Öppna App Store på din iPhone eller iPad.
  2. Sök efter Google TV.
  3. Tryck på Hämta eller Öppna.

Navigera i Google TV-appen

• Höjdpunkter: Insikter och nyheter som är anpassade för dig, så att du får veta mer om filmerna och serierna du tycker om.
  • För dig: Rekommendationer utifrån vad du tittar på och vilka streamingtjänster du har lagt till i kontot.
  • Dina grejer: Filmer och serier som du redan har köpt eller hyrt via Google TV, Play Filmer (tidigare), Android TV eller YouTube på dina kvalificerade enheter. Du kan även hitta filmer och serier som du har lagt till i att se-listan.

Obs! Du kan inte hyra eller köpa innehåll i Google TV-appen på en iPad eller iPhone.