Kom i gang med Google TV-appen

Du kan utforske anbefalinger og se filmer og serier fra strømmetjenestene dine i Google TV-appen .

Last ned Google TV-appen

Google TV-appen installeres automatisk på Android-enheten din.

Hvis du ikke finner Google TV-appen:
  1. Åpne Google Play-butikken Google Play på Android-enheten din.
  2. Søk etter Google TV.
  3. Trykk på Oppdater eller Installer.

Naviger i Google TV-appen

• Fremhevet: personlig tilpasset statistikk og nyheter, slik at du kan finne ut mer om filmene og seriene du liker.
  • For deg: anbefalinger som er basert på det du ser på, samt strømmetjenestene du legger til i kontoen din.
  • Kjøp: filmer du kan leie eller kjøpe.
  • Tingene dine: filmene og seriene du tidligere har kjøpt via Google TV, Play Film og TV, Android TV eller YouTube på en av de kvalifiserte enhetene dine. Du kan også finne filmer og serier du har lagt til på ønskelisten.

Google TV-brukere med en appversjon eldre enn 4.27 har en begrenset opplevelse:

• Du har tilgang til innhold som allerede er i biblioteket ditt.
  • Når du klikker på Administrer tjenester, vises en tom liste over distributører, en spinner eller en feilmelding.

Tips: Vi anbefaler at du oppdaterer appen. Hvis du ikke kan oppdatere appen, finner du de eksisterende kjøpene dine i YouTube-appen.

Legg til Google TV-modulen på startskjermen

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 9 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

1. Trykk og hold på et tomt område på startskjermen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Moduler Moduler.
  3. Finn og velg Google TV-appen.
  4. For å plassere modulen på startskjermen, trykk og hold på den.
  5. Dra modulen dit du vil ha den.
  6. Løft fingeren.