Google TV ‑sovelluksen käytön aloitus

Voit selata suosituksia ja katsoa elokuvia ja ohjelmia striimauspalveluistasi Google TV ‐sovelluksella .

Google TV ‑sovelluksen asennus

Google TV ‐sovellus asennetaan Android-laitteeseesi automaattisesti.

Jos et löydä Google TV ‐sovellusta:
  1. Avaa Android-laitteella Google Play Kauppa Google Play.
  2. Hae Google TV.
  3. Valitse Päivitä tai Asenna.

Google TV ‑sovelluksen käyttö

• Kohokohdat: Personoituja vinkkejä ja uutisia, joiden avulla löydät lisätietoja sinua kiinnostavista elokuvista ja ohjelmista.
  • Sinulle: Katsomaasi sisältöön ja tilillesi lisäämiisi striimauspalveluihin perustuvia suosituksia
  • Osta: Elokuvat, joita voit vuokrata tai ostaa
  • Oma sisältö: Elokuvat ja ohjelmat, jotka olet aiemmin ostanut Google TV:n, Play Elokuvat & TV:n, Android TV:n tai YouTuben kautta soveltuvilla laitteilla. Näet myös katselulistalle lisäämäsi elokuvat ja ohjelmat.

Google TV:n käyttäjät, joiden sovellusversio on vanhempi kuin 4.27, saavat rajoitetun kokemuksen seuraavasti:

• Sinulla on pääsy sisältöön, joka on jo kirjastossasi.
  • Kun valitset Ylläpidä palveluita, näkyviin tulee tyhjä jakelijalista, latausympyrä tai virheilmoitus.

Vinkki: Sovellus kannattaa päivittää. Jos et voi päivittää sovellusta, käytä aiempia ostoksiasi YouTube-sovelluksen kautta.

Google TV ‐widgetin lisääminen aloitusnäytölle

Tärkeää: Osa näistä ohjeista koskee vain Android 9:ää ja sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

1. Kosketa pitkään tyhjää kohtaa Android-puhelimen tai ‐tabletin aloitusnäytöllä.
  2. Valitse Widgetit Widgetit.
  3. Etsi ja valitse Google TV ‐sovellus.
  4. Jos haluat lisätä widgetin aloitusnäytölle, kosketa sitä pitkään.
  5. Vedä widget haluamaasi sijaintiin.
  6. Nosta sormi näytöltä.