Kom godt i gang med Google TV-appen

Du kan finde anbefalinger samt se film og serier fra dine streamingtjenester i Google TV-appen .

Hent Google TV-appen

1. Åbn App Store på din iPhone eller iPad.
  2. Søg efter Google TV.
  3. Tryk på Hent eller Åbn.

Find rundt i Google TV-appen

• Højdepunkter: Indsigt og nyheder, der er tilpasset dig, så du kan få mere at vide om de film og serier, du kan lide.
  • Til dig: Anbefalinger baseret på det, du ser, og de streamingtjenester, du føjer til din konto.
  • Dine ting: De film og serier, du allerede ejer eller har lejet via Google TV, Play Film og TV (tidligere), Android TV eller YouTube på en af dine kvalificerede enheder. Du kan også finde film og serier, som du har føjet til indholdslisten.

Vigtigt! Hvis du bruger en iPad eller iPhone, kan du ikke leje eller købe indhold i Google TV-appen.