Accés a les dades

Els desenvolupadors ens diuen que les dades processables són fonamentals per millorar l'experiència d'usuari i fer créixer les seves empreses. Oferim als desenvolupadors accés a un ampli conjunt de dades mitjançant Play Console, en formats que es poden baixar i en API, i invertim contínuament per fer que les mètriques i les visualitzacions siguin més útils. Ens assegurem que les dades que recopilem i compartim amb els desenvolupadors sobre les seves aplicacions protegeixin la privadesa i la seguretat dels nostres usuaris.

Recopilació i compartició de dades

Quan un usuari utilitza serveis de Google, com ara Google Play, tant si és consumidor com desenvolupador, ens confia la seva informació. Entenem que és una gran responsabilitat i ens esforcem per protegir la informació dels nostres usuaris i perquè l'usuari en tingui el control. Consulteu la nostra política de privadesa per saber quina informació recopilem, per què la recopilem i com es pot actualitzar, gestionar, exportar i suprimir. No compartim la informació personal dels nostres usuaris amb empreses, organitzacions o persones externes a Google excepte en determinades circumstàncies descrites a la nostra política de privadesa.  A més, les nostres polítiques d'accés a dades restringeixen l'accés a les dades d'aplicacions no públiques identificables d'un altre desenvolupador.

Accessibilitat de les dades

Les dades que es comparteixen amb els desenvolupadors els ajuden a entendre el cicle de vida de la seva aplicació: des de com es descobreix a Play Store, fins a com hi interaccionen els usuaris i què en paguen. Els desenvolupadors també tenen accés a puntuacions i ressenyes per entendre els comentaris dels usuaris i respondre als seus dubtes.

Les dades que proporcionem als desenvolupadors normalment s'agreguen i s'anonimitzen per protegir la privadesa dels usuaris. Per exemple, els desenvolupadors tenen accés a les dades de les seves aplicacions en relació amb:

Els desenvolupadors també tenen accés a dades agregades per comparar el seu rendiment en tot l'ecosistema. Per exemple, un desenvolupador de jocs podria comparar els percentatges d'adquisició d'usuaris amb els gèneres de jocs similars de la mateixa regió. Aquestes dades s'agreguen per evitar que es determini la informació de rendiment dels desenvolupadors.

Treballem contínuament per garantir que els desenvolupadors tinguin la informació necessària per obtenir bons resultats.  Per obtenir més informació sobre les estadístiques disponibles per als desenvolupadors, visiteu el Centre d'ajuda de Play Console i play.google.com/console/about/.