Beleidsschendingen en bezwaren beheren

Bezwaar maken tegen een handhavingsmaatregel

We herstellen apps als er een fout is gemaakt en we hebben vastgesteld dat je app het Programmabeleid van Google Play en de Distributieovereenkomst voor ontwikkelaars niet schendt. Als je het beleid zorgvuldig hebt gelezen en van mening bent dat onze beslissing onterecht is, volg je de instructies in de e-mail met de handhavingsmaatregel of klik je hier om bezwaar te maken tegen onze beslissing.

Aanvullende bronnen

Als je meer informatie nodig hebt over een handhavingsmaatregel of een beoordeling/opmerking van een gebruiker, kun je de onderstaande bronnen raadplegen of contact met ons opnemen via het Helpcentrum van Google Play. We kunnen je echter geen juridisch advies geven. Als je juridisch advies nodig hebt, neem je contact op met je juridisch adviseur.