Käytäntörikkomusten ja valitusten hallinta

Sanktiosta valittaminen

Voimme palauttaa sovelluksesi saataville, jos havaitsemme virheen ja toteamme, että sovelluksesi ei riko Google Playn ohjelmakäytäntöjä ja kehittäjien jakelusopimusta. Jos olet tarkistanut käytännöt huolellisesti ja uskot päätöksemme olevan virheellinen, voit tehdä siitä valituksen seuraamalla sähköpostiisi lähetetyssä (tai klikkaamalla tästä) sanktioilmoituksessa olevia ohjeita.

Lisätietoja

Jos tarvitset lisätietoja sanktiosta tai käyttäjän lähettämästä arvostelusta tai kommentista, tutustu alla oleviin materiaaleihin tai ota meihin yhteyttä kautta. Emme voi kuitenkaan tarjota oikeudellista neuvontaa. Pyydä oikeudellista neuvontaa tarvittaessa lakimieheltä.