Håndtering af politikovertrædelser og appeller

Appel af en håndhævelseshandling

Vi genindsætter apps, hvis der er sket en fejl, og hvis vi afgør, at din app ikke overtræder programpolitikkerne for Google Play og distributionsaftalen for udviklere. Hvis du har gennemgået politikkerne omhyggeligt og mener, at vores beslutning kan være en fejl, skal du følge vejledningen i den notifikation, du modtager via mail, for at appellere vores beslutning. Alternativt kan du klikke her

Yderligere ressourcer

Hvis du har brug for flere oplysninger om en håndhævelseshandling eller en bedømmelse/kommentar fra en bruger, kan du gennemse nogle af nedenstående ressourcer eller kontakte os via Hjælp til Google Play. Vi kan dog ikke tilbyde dig juridisk bistand. Hvis du har behov for juridisk bistand, bedes du rådføre dig med en advokat.