Gestió d'apel·lacions i d'infraccions de les polítiques

Apel·lar contra una mesura d'aplicació

Restablirem aplicacions si es tracta d'un error i arribem a la conclusió que l'aplicació no infringeix les polítiques del programa de Google Play ni l'acord de distribució per a desenvolupadors. Si has revisat detingudament les polítiques i creus que la nostra decisió pot haver estat errònia, segueix les instruccions proporcionades a la notificació per correu electrònic o fes clic aquí per apel·lar contra la nostra decisió.

Recursos addicionals

Si necessiteu més informació sobre una mesura d'aplicació o sobre una puntuació o un comentari d'un usuari, podeu consultar alguns dels recursos següents o contactar amb nosaltres mitjançant el Centre d'ajuda de Google Play. Tanmateix, no podem oferir-vos assessorament legal. Si en necessiteu, consulteu un assessor legal.