Problemer med konto, registrering og betaling

Hvis du har problemer med at tilmelde dig eller bruge din Play Console-konto, har du mulighed for selv at løse mange almindelige problemer, og vores supportteam kan hjælpe med resten.

Vælg et kontoproblem

Fejl i forbindelse med tilmelding til en Play Console-konto

Hvis du ser en meddelelse under tilmeldingen om, at din betaling er afvist, skal du muligvis opdatere din betalingsprofil med en anden betalingsmetode eller faktureringsadresse. Hvis det ikke virker, er her en liste over løsninger på almindelige problemer i forbindelse med betaling.

Hvis din betalingsmetode ikke er blevet afvist, men du er stødt på et andet problem under tilmeldingen, kan du kontakte vores supportteam.

Mailadresse eller telefonnummer kan ikke bekræftes

Hvis du har problemer med at bekræfte din mailadresse eller dit telefonnummer, kan du gå til siden Ofte stillede spørgsmål

Kontoen er lukket

Du accepterer at overholde Google Plays programpolitikker for udviklere og distributionsaftalen for udviklere, når du udgiver apps i Google Play. Google er ikke forpligtet til at sende dig en advarsel før suspendering eller opsigelse af din konto.

Fjernelse af apps samt advarsler og suspendering har alt sammen en negativ indvirkning på din Play Console-kontos omdømme. Gentagne eller grove overtrædelser af politikker kan medføre lukning af din Play Console-konto.

Hvis din konto er blevet lukket

Når din udviklerkonto er blevet lukket, fjernes alle dine apps fra Google Play, og du mister de brugere, statistikker og bedømmelser, der er knyttet til disse apps. Du kan heller ikke udgive nye apps.

Hvis din konto er blevet lukket på grund af en overtrædelse af distributionsaftalen for udviklere, kan vi ikke modtage fremtidige apps fra dig, og du skal derfor undlade at oprette en ny Play Console-konto. Desuden suspenderes alle relaterede konti også permanent, og eventuelle nye konti, som du prøver at åbne, lukkes uden refusion af tilmeldingsgebyret for udviklere.

Appellér lukningen af en konto

Vores supportteam kan kun genåbne en Play Console-konto, hvis der er sket en fejl, og det afgøres, at din konto og dine apps ikke er i strid med distributionsaftalen for udviklere.

Hvis du mener, at din konto ikke burde være lukket, kan du indsende en appel. Vores supportteam kan kun besvare appeller, der er skrevet på kinesisk, engelsk, japansk eller koreansk.

Ingen adgang til kontoen

Hvis din konto ikke er lukket, men du har problemer med at logge ind på Play Console, kan du kontakte vores supportteam.

Slet en Play Console-konto

Slet en Play Console-konto med udgivne apps

Hvis du allerede har udgivet apps, som brugerne har installeret, kan vi ikke slette din Play Console-konto. Ifølge distributionsaftalen for udviklere har brugerne tilladelse til at geninstallere apps et ubegrænset antal gange, hvilket kræver en aktiv konto.

Hvis en udvikler med en separat Play Console-konto gerne vil overtage dine apps, kan vores supportteam dog overføre dine apps til vedkommendes konto. Når alle apps er overført fra din konto, kan vi lukke den og refundere dit tilmeldingsgebyr. Når du sletter din Google-konto, slettes din udviklerkonto ikke automatisk.

Slet en Play Console-konto uden udgivne apps

Hvis du ikke har udgivet nogen apps, eller dine apps ikke er blevet downloadet af nogen brugere, kan du kontakte vores supportteam. Når du sletter din Google-konto, slettes din udviklerkonto ikke automatisk.

Overfør apps til en anden konto

Når du overfører apps til en anden Play Console-konto, følger al statistik for dine apps med. Du kan hurtigt overføre dine apps ved at følge vejledningen til, hvordan du overfører apps til en anden udviklerkonto og derefter kontakte vores supportteam.

Vælg et betalingsproblem

Betalingen for tilmelding er ikke blevet behandlet

Hvis der er gået mindre end 48 timer, siden du tilmeldte dig en Play Console-konto, skal vi have lidt mere tid til at behandle din betaling og oprette din konto.

Hvis det er mere end 48 timer siden, du tilmeldte dig, og din betaling ikke er blevet behandlet, kan du kontakte vores supportteam.

Problemer med betalingsprofiler for sælgere

Udviklere i mange lande kan registrere sig som sælgere og sælge købeapps i Google Play. Hvis du har ret til at drive virksomhed i et understøttet land og accepterer det pågældende lands servicevilkår for Google Payments, kan du registrere dig som sælger i landet.

Hvis du har flere spørgsmål om konfiguration af en betalingsprofil, kan du gå til siden med hjælp til sælgere i Google Payments.

Skift valuta på en Play Console-konto

Hvis du vil ændre din Play Console-konto, så du benytter en anden valuta, er du nødt til at oprette en ny Play Console-konto ved hjælp af en anden mailadresse. Du kan til enhver tid oprette en ny Google-konto, hvis du har brug for det.

Når du opretter din konto, kan du vælge et andet land for at ændre den valuta, der benyttes på din konto. Når du har oprettet en ny konto, kan vores supportteam overføre dine apps til din nye konto. Dit oprindelige registreringsgebyr refunderes herefter.